aansprakelijkheids­verzekering

jouw voordeel bij HEMA

  • verzekerd bedrag van 1,5 miljoen
  • zeer scherpe premie
  • wereldwijde dekking

binnen 5 minuten online geregeld

aansprakelijkheids­verzekering geeft rugdekking

Bij HEMA weten we dat je zuinig bent op je spullen en ook op de spullen van iemand anders. En toch kan er soms iets fout gaan waarvoor jij verantwoordelijk bent. Met een wereldwijde dekking van € 1,5 miljoen ben je met de aansprakelijkheidsverzekering van HEMA goed verzekerd tegen schade bij anderen.

klanten beoordelen HEMA verzekeringen met een

8.8

basisdekking

Iedereen doet wel eens iets ondoordachts of kan een ongeluk veroorzaken. Als anderen daardoor schade lijden, kun je hiervoor aansprakelijk zijn en deze schade moeten vergoeden. De aansprakelijkheidsverzekering van HEMA dekt tegen de financiële gevolgen hiervan.

ga naar basisdekking

eigen risico

Van het bedrag dat wij vergoeden voor schade trekken wij € 100,- af. Dit is jouw eigen risico.

ga naar eigen risico

overstaphulp

Wil je overstappen naar de aansprakelijkheidsverzekering van HEMA? Klik dan hier om gebruik te maken van onze overstaphulp.

ga naar de overstaphulp

zekerheid in en om het huis

Oeps, was dat de ruit van de buren? Een aansprakelijkheidsverzekering kan veel geld en gedoe schelen. Schade bij anderen is tot € 1,5 miljoen gedekt. Het is een verzekering die iedereen zou moeten hebben, omdat de schade hoog op kan lopen. HEMA Verzekeringen biedt zowel een alleenstaande als een gezinsdekking aan. Daarmee kun je de ‘verantwoordingsverzekering’ op maat maken voor jouw situatie.

wereldwijde dekking

Een ongeluk zit niet alleen thuis in een klein hoekje. Waar en wanneer je het ’t minst verwacht, kan iets misgaan. Met de aansprakelijkheidsverzekering van HEMA zijn jij en je gezin overal ter wereld goed verzekerd bij schade aan anderen of hun spullen. Je bent dus bijvoorbeeld ook verzekerd tegen brandschade aan je gehuurde vakantiewoning in Europa.

aansprakelijkheidsverzekering tot 1,5 miljoen euro

Met een beetje pech kan schade flink in de papieren lopen. Met onze aansprakelijkheidsverzekering ben je per schade verzekerd tot een bedrag van € 1,5 miljoen. We houden het eigen risico voor je betaalbaar: je betaalt zelf € 100,- per schade. Goed verzekerd voor een scherpe premie, dat is echt HEMA. Wil je weten wat jouw premie is? Bereken het snel en makkelijk. Gewoon hier op de site.

eenvoudig online af te sluiten

Niet alleen het berekenen van je premie is eenvoudig. Als je eenmaal overtuigd bent van ons aanbod, kun je binnen een oogwenk de aansprakelijkheidsverzekering afsluiten. Dat kan handig via de website, wanneer je maar wilt. Je bent dan direct verzekerdbijHEMA.nl. Sneuvelt er per ongeluk iets? Dan zorgen wij voor rugdekking.