aansprakelijkheids­verzekering

jouw voordeel bij HEMA

  • verzekerd bedrag van 1 miljoen
  • zeer scherpe premie
  • wereldwijde dekking

binnen 5 minuten online geregeld

aansprakelijk­heids­verzekering

basisdekking

Iedereen doet wel eens iets ondoordachts of kan een ongeluk veroorzaken. Als anderen daardoor schade lijden, kun je hiervoor aansprakelijk zijn en deze schade moeten vergoeden. De aansprakelijkheidsverzekering van HEMA dekt tegen de financiële gevolgen hiervan.

ga naar basisdekking

eigen risico

Van het bedrag dat wij vergoeden voor schade trekken wij € 100,- af. Dit is jouw eigen risico.

ga naar eigen risico


de voordelen van onze aansprakelijk­heids­verzekering

Bij HEMA weten we dat je zuinig bent op je spullen, en ook op de spullen van iemand anders. En toch kan er soms iets fout gaan waarvoor jij verantwoordelijk bent. Met een wereldwijde dekking van één miljoen euro ben jij en je gezin met de aansprakelijkheidsverzekering van HEMA goed verzekerd tegen schade bij anderen.

zekerheid in en om huis >

Oeps, was dat de ruit van de buren? De aansprakelijkheidsverzekering van HEMA kan jou een hoop geld en gedoe schelen. Schade bij anderen is voor jou en je gezin volledig gedekt. Het is een verzekering die iedereen zou moeten hebben, omdat de schade hoog op kan lopen. HEMA Verzekeringen biedt zowel een alleenstaande als een gezinsdekking aan. Daarmee kun je de aansprakelijkheidsverzekering op maat maken voor jouw gezinssituatie.

wereldwijde dekking >

Een ongeluk zit niet alleen in een klein hoekje thuis. Waar en wanneer je het ’t minste verwacht, kan er iets misgaan. Met de goedkope aansprakelijkheidsverzekering van HEMA ben jij en je gezin overal ter wereld goed verzekerd bij schade aan anderen of hun spullen. Je bent dus bijvoorbeeld ook verzekerd tegen brandschade aan je gehuurde vakantiewoning.

verzekerd bedrag van 1 miljoen euro >

Met een beetje pech kan schade flink in de papieren lopen. Met de aansprakelijkheidsverzekering van HEMA ben je per schade verzekerd tot een bedrag van € 1.000.000,-. We houden het eigen risico voor je betaalbaar: je betaalt zelf € 100,- per schade.

zeer scherpe premie >

Goed verzekerd voor een lage premie, dat is echt HEMA. Wil je weten hoe laag jouw premie is? Bereken het snel en makkelijk. Gewoon hier op de site.

eenvoudig online af te sluiten >

Ook afsluiten is heel eenvoudig, dat doe je in een oogwenk. Je kunt de aansprakelijkheidsverzekering van HEMA zelf afsluiten via de website, wanneer je maar wilt. Je bent dan direct verzekerdbijHEMA.nl.