aansprakelijkheids­verzekering

jouw aan­sprake­lijk­heid heel eenvoudig verzekerd

basisdekking aansprakelijkheidsverzekering ruim

Het is natuurlijk nooit je bedoeling om spullen te beschadigen of anderen iets aan te doen. Maar hoe voorzichtig en oplettend je ook bent, een kopje koffie stoot je zomaar om of een tennisracket vliegt voor je het weet uit je handen. Opzet of niet, jij bent aansprakelijk. Beschadig je onverhoopt iets wat niet van jou is, dan staat HEMA voor je klaar. De ruime basisdekking aansprakelijkheidsverzekering, maakt dat jouw wettelijke aansprakelijkheid goed gedekt is.

jouw aansprakelijkheid, goed verzekerd

De basisdekking aansprakelijkheidsverzekering maakt dat schade die jij of je gezinsleden per ongeluk bij anderen veroorzaken tot wel 1.000.000.- verzekerd is. Wereldwijd. En dat voor een voordelige premie. Ontstaat er door jou toedoen schade tijdens het oppassen, logeren of het verrichten van een vriendendienst? Als je volgens de wet aansprakelijk bent, helpen wij je uit de brand. Ook voor schade als bezitter van een woning - inclusief de grond en fundering - en de bebouwing of beplantingen die daar bij horen is je aansprakelijkheid verzekerd. Zélfs een iets te enthousiaste actie van je huisdier valt onder de dekking.

onze basisdekking aansprakelijkheidsverzekering

Met de basisdekking aansprakelijkheidsverzekering van HEMA ben je standaard verzekerd voor onder meer:

  • Lichamelijk letsel aan een ander
  • Schade aan eigendommen van een ander
  • Proceskosten bij onenigheid over een schade
  • Schade aan eigen motorrijtuig bij joyriding door kinderen tot 18 jaar*
  • Schade door huisdieren
  • Schade tijdens vrijwilligerswerk

Tot maximaal 5.000.-.

jouw aan­sprake­lijk­heid heel eenvoudig verzekerd

duidelijke voorwaarden in heldere taal

Bij HEMA betaal je nooit te veel. Ook het eigen risico houden we zo laag mogelijk. Van het bedrag dat wij vergoeden trekken we 100.- af. Dit bedrag is je eigen risico. Wil je precies weten wat we wel en niet verzekeren? In onze voorwaarden lees je hoe onze basisdekking aansprakelijkheidsverzekering werkt. Waar ben je voor verzekerd? Voor wie en wanneer geldt deze verzekering? Wat moet je doen als je schade hebt? Al je vragen worden in gewone-mensentaal beantwoord. Wil je meer informatie over verzekerdbijHEMA.nl? Onze klantenservice staat voor je klaar!

jouw voordeel bij HEMA

  • verzekerd bedrag van 1,5 miljoen
  • zeer scherpe premie
  • wereldwijde dekking

overstaphulp

Wil je overstappen naar de aansprakelijkheidsverzekering van HEMA? Klik dan hier om gebruik te maken van onze overstaphulp.

ga naar de overstaphulp