HEMA auto­verzekering

fris en veilig de weg op

jouw voordeel bij HEMA

 • scherpe premie, ruime dekking
 • inclusief vervangend vervoer
 • 24/7 bereikbaar voor schade
 • stapel je verzekeringen tot 15% korting

binnen 5 minuten online geregeld

de autoverzekering met vele voordelen

Jouw auto, je kunt bijna niet zonder. Bij HEMA snappen we dat je zuinig bent op je spullen en vóóral op je auto. Met een autoverzekering van HEMA profiteer je van scherpe premies en ben je verzekerd van een prima dekking. Je auto verzekeren is heel simpel: in een paar klikken kun je online alles regelen. Bovendien zijn onze polisvoorwaarden voor iedereen te begrijpen en kun je de verzekering opzeggen wanneer je maar wilt.

klanten beoordelen HEMA verzekeringen met een

8.6

basisdekking

Jouw auto goed verzekeren doe je met de goedkope autoverzekering van HEMA. Met deze dekking ben je verzekerd voor schade die je bij anderen veroorzaakt. Naast een WA-dekking kun je ook schade aan jouw eigen auto goed verzekeren. Hiervoor kun je kiezen tussen een WA + Beperkt Casco of WA + Volledig Casco autoverzekering.

WA
 • schade die je bij anderen veroorzaakt
 • schade aan jouw eigen auto door brand, diefstal, storm, ruitbreuk of botsing met dieren
 • uitgebreide hulpverlening in binnen- en buitenland bij ongeval
 • schade aan jouw eigen auto, ook bij eigen schuld
WA + beperkt casco
 • schade die je bij anderen veroorzaakt
 • schade aan jouw eigen auto door brand, diefstal, storm, ruitbreuk of botsing met dieren
 • uitgebreide hulpverlening in binnen- en buitenland bij ongeval
 • schade aan jouw eigen auto, ook bij eigen schuld
WA + volledig casco (all-risk)
 • schade die je bij anderen veroorzaakt
 • schade aan jouw eigen auto door brand, diefstal, storm, ruitbreuk of botsing met dieren
 • uitgebreide hulpverlening in binnen- en buitenland bij ongeval
 • schade aan jouw eigen auto, ook bij eigen schuld

aanvullende dekkingen

Soms is het fijn om net iets meer zekerheid te hebben. Met onze voordelige aanvullende dekkingen maak je jouw autoverzekering op maat. Je kunt hierbij kiezen uit de volgende aanvullende dekkingen:

 • no-claimbescherming
 • pechhulp
 • autorechtsbijstand
 • schadeverzekering inzittenden
ga naar aanvullende dekkingen

eigen risico

Ben je verzekerd bij HEMA dan heb je een goedkope autoverzekering en betaal je dus nooit teveel. Ook het eigen risico houdt HEMA zo laag mogelijk. HEMA werkt samen met ABS Autoherstel en voor ruitschade met Autotaalglas. Als je de schade aan jouw auto hier laat herstellen betaal je minder eigen risico.

ga naar eigen risico

groene kaart

Bij het afsluiten van een autoverzekering krijg je de groene kaart per mail toegestuurd. Je kunt jouw groene kaart ook downloaden en printen in jouw online polismap onder ‘inzien & wijzigen’.

lees meer

pechhulp nodig?

Als je onderweg stil komt te staan met autopech is dat erg vervelend. Als je een aanvullende pechhulpdekking bij je autoverzekering hebt zorgen wij ervoor dat je weer op weg wordt geholpen.

lees meer

spaar en bespaar met je goedkope autoverzekering

Kies voor onze duidelijke en goedkope autoverzekering en ga met een gerust gevoel de weg op. Net als jij houden wij van schadevrij. De schadevrije jaren die je bij je vorige verzekeraar hebt opgebouwd, neem je gewoon mee. In combinatie met onze scherpe premie, scheelt je dat veel geld. Sterker nog: met de voordelige autoverzekering voor jouw auto kan je no-claimkorting oplopen tot wel tachtig procent!

een eenvoudige, heldere autoverzekering

Helder en eenvoudig is ons uitgangspunt. Wat je niet nodig hebt, hoef je ook niet mee te verzekeren. Met de standaard WA-dekking ben je verzekerd voor schade die je bij anderen veroorzaakt. Daarnaast kun je ook schade aan je eigen auto verzekeren door te kiezen voor een WA + Beperkt Casco- of WA + Volledig Casco-verzekering. Wil je nog meer zekerheid? Dat kan met de voordelige aanvullende dekkingen van onze autoverzekering. Zo is er onder meer een module voor pechhulp en kun je een schadeverzekering inzittenden afsluiten.

snel en goed schadeherstel

Moet je je auto noodgedwongen even missen vanwege een schade? Vervelend. Pas dan merk je hoe belangrijk je eigen vervoersmiddel eigenlijk is. Dat beseffen wij ons maar al te goed. Wie kiest voor onze autoverzekering met Beperkt of Volledig Casco-dekking, kan zijn of haar auto daarom snel en goed laten repareren bij een van de bij HEMA aangesloten schadeherstelbedrijven van ABS Autoherstel. Omdat je in dat geval recht hebt op gratis vervoer, staat bij de garage een gratis leenauto op je te wachten. Heb je ruitschade? Dan kun je voor reparatie terecht bij Autotaalglas.

in een paar klikken de weg op

Ben je benieuwd hoe laag jouw maandpremie is? Binnen één minuut bereken je online wat je kwijt bent aan een autoverzekering bij HEMA. Kun je je net zoals vele andere weggebruikers vinden in de heldere voorwaarden en scherpe premie van onze goedkope autoverzekering? Dan kruip je binnen vijf minuten gewoon goed verzekerd, achter het stuur van je auto!