autoverzekering

aanvullende dekkingen

no-claimbescherming

Zucht. Bij het uitparkeren nét dat paaltje over het hoofd gezien. Weg no-claimkorting. En dat terwijl je al jaren schadevrij rijdt. Met onze aanvullende dekking no-claimbescherming kun je zonder zorgen op je autoverzekering één schade per verzekeringsjaar claimen. Je houdt dan hetzelfde kortingspercentage, en je premie gaat dan dus niet omhoog. Het aantal schadevrije jaren gaat wel omlaag.

pechhulp

Heb jij een auto jonger dan 11 jaar? Dan kun je bij het afsluiten van de autoverzekering kiezen voor de aanvullende pechhulp van HEMA. Deze dekking is er voor hulp bij pech onderweg én in jouw eigen woonplaats. Je kunt 7 dagen per week, 24 uur per dag op ons rekenen. Al vanaf € 4,- per maand binnen Nederland en vanaf € 6,- per maand in heel Europa zorgen wij voor reparatie van jouw auto ter plaatse, of vervoer naar een garage als dat nodig is en gratis vervangend vervoer. Vaak is deze pechhulp goedkoper dan bij de bekende pechhulpverleners.

autorechtsbijstand

Leuk is anders, maar in het verkeer is niet iedereen een heer of dame. Er kan een situatie ontstaan, die je niet in goed overleg kunt oplossen. Dan heb je juridische hulp nodig, maar dat is erg kostbaar. Als je kiest voor de autoverzekering van HEMA met aanvullende autorechtsbijstand krijg je juridische bijstand vergoed.

schadeverzekering inzittenden

Natuurlijk neem je ook verantwoordelijkheid voor wie bij jou in de auto stapt. Deze aanvullende dekking op de autoverzekering is er voor jezelf en voor de passagiers. Het dekt alle schade na een ongeluk aan de bestuurder en alle inzittenden tot een maximum van € 1.000.000,-. Deze verzekering dekt meer dan alleen overlijden of blijvende invaliditeit. Je kunt rekenen op vergoeding van medische kosten die je niet door je zorgverzekering vergoed krijgt. Ook schade aan kleding en bagage krijg je vergoed.