aanvullende dekking

aanvullende dekking autoverzekering: geen risico’s

Met de autoverzekeringen van HEMA ben je standaard gewoon goed gedekt. Toch kan het zo zijn dat je liever álle risico’s wilt uitsluiten. Een klein moment van onoplettendheid, met pech langs de weg of een ongeval; een ongeluk zit immers in een klein hoekje. Dan is het een fijne gedachte dat jij en je inzittenden goed verzekerd zijn. Daarom kun je je bij HEMA eenvoudig en voordelig aanvullend verzekeren. Ben je benieuwd welke aanvullende dekking autoverzekering bij jou past? Wij vertellen je er alles over.

no-claimbescherming: de eerste schade is van ons

Zucht. Bij het inparkeren nét dat paaltje over het hoofd gezien. Weg no-claimkorting. En dat terwijl je al jaren schadevrij rijdt. Met onze aanvullende dekking no-claimbescherming kun je zonder zorgen op je autoverzekering één schade per verzekeringsjaar claimen. Je houdt dan hetzelfde kortingspercentage, en je premie gaat dan dus niet omhoog. Het aantal schadevrije jaren gaat wel omlaag.

aanvullende dekking autoverzekering: pechhulp

Heb jij een auto jonger dan 11 jaar? Dan kun je bij het afsluiten van de autoverzekering kiezen voor de pechhulp van HEMA. Deze aanvullende dekking autoverzekering is er voor hulp bij pech onderweg én in jouw eigen woonplaats. Je kunt 7 dagen per week, 24 uur per dag op ons rekenen. Al vanaf 4.- per maand binnen Nederland en vanaf 6.- per maand in heel Europa zorgen wij ter plaatse voor reparatie van jouw auto of vervoer naar een garage als dat nodig is en gratis vervangend vervoer. Vaak is deze pechhulp goedkoper dan bij de bekende pechhulpverleners.

een geluk bij elk ongelukje

NL

Binnen 5 minuten online geregeld.

autorechtsbijstand: juridische hulp bij een ongeval

Leuk is anders, maar in het verkeer is niet iedereen een heer of dame. Er kan een situatie ontstaan, die je niet in goed overleg kunt oplossen. Dan heb je juridische hulp nodig, maar dat is erg kostbaar. Daarom kun je bij HEMA speciaal voor dit soort situaties een aanvullende dekking autoverzekering afsluiten. Met de autorechtsbijstanddekking krijg je juridische bijstand vergoed.

waarom verzekeren bij HEMA

  • scherpe premie, ruime dekking
  • inclusief vervangend vervoer
  • 24/7 bereikbaar voor schade

stapel je verzekeringen tot 15% korting

meer info

polisvoorwaarden


klanten geven
HEMA verzekeringen een

0

uit beoordelingen

Het cijfer is gebaseerd op ons jaarlijks klanttevredenheids­onderzoek


heb je ook hieraan gedacht?

pechhulp

Als je onderweg stil komt te staan met autopech is dat erg vervelend. Als je een aanvullende pechhulpdekking bij je autoverzekering hebt zorgen wij ervoor dat je weer op weg wordt geholpen.

schadeverzekering inzittenden

De schadeverzekering inzittenden kun je aanvullend bij WA, WA + beperkt casco (WA-plus) en WA + volledig casco (all-risk) kiezen. Raak je tijdens het autorijden invalide of gewond door een ongeval? Dan wordt een deel van deze schade vergoed door de schadeverzekering inzittenden.

meer over inzittendenverzekering

tips van HEMA

Groen rijden met HEMA private lease

groen rijden met HEMA private lease

Zelf je auto onderhouden

zelf je auto onderhouden

Verschil winter- en zomerbanden

verschil winter- en zomerbanden


top 5 veelgestelde vragen

WA + beperkt casco, wat betekent dat precies?

WA + beperkt casco, ook wel WA + genoemd, dekt schade aan derden en een aantal veel voorkomende schades aan jouw eigen auto zoals brand, diefstal en storm. Dit zijn invloeden van buitenaf. Het verzekert dus niet de schade aan jouw eigen auto of motor bij een aanrijding met een andere auto/motor.

hoe kom ik er achter hoeveel schadevrije jaren ik heb?

Je kunt je schadevrije jaren inzien in jouw online polismap. Ga hiervoor in je online polismap naar 'inzien & wijzigen' bij jouw auto-, brommer-, of motorverzekering. Onder 'bekijk uw schadevrijejaren' kun je jouw schadevrije jaren en bijbehorende bonus-malustrede inzien.

als ik iemand anders in mijn auto laat rijden, is hij/zij dan verzekerd?

Je mag als eigenaar zelf weten wie er in jouw auto rijdt. Iedereen die met jouw toestemming in je auto rijdt is dus verzekerd. Rijdt er structureel iemand anders in jouw auto dan moet je dit aan ons doorgeven. Dit kun je doen via jouw online polismap onder de 'inzien & wijzigen'. Daar kun je een regelmatige bestuurder invullen. Let op: een regelmatige bestuurder moet wel op hetzelfde adres als jou wonen. Als degene die jouw auto bestuurt schade maakt, dan kan dit wel nadelige gevolgen hebben voor de opgebouwde no-claim korting.

hoe werkt de bonus-malus ladder?

HEMA neemt het aantal schadevrije jaren over waarop jouw huidige korting is gebaseerd. Jouw schadevrije jaren die zijn opgebouwd bij een vorige verzekeringsmaatschappij worden door HEMA opgevraagd bij Roy-data. Je hoeft hier niets voor te doen. Let op: schadevrije jaren behaald met je autoverzekering kun je niet meenemen naar een brommerverzekering!

heb ik bij schade aan mijn auto ook een eigen risico?

Bij beperkt casco en volledig casco heb je per gebeurtenis een eigen risico van 135.- euro bij autoherstel door ABS. ABS is een bij ons aangesloten autohersteller.

Ga je naar een herstelbedrijf dat niet bij ons aangesloten is? Of laat je niet repareren, maar wil je een uitkering in geld? Dan heb je een eigen risico van 300.- euro

bekijk alle veelgestelde vragen