een geluk bij elk ongelukje

aanvullende dekking autoverzekering: geen risico’s

Met de autoverzekeringen van HEMA ben je standaard gewoon goed gedekt. Toch kan het zo zijn dat je liever álle risico’s wilt uitsluiten. Een klein moment van onoplettendheid, met pech langs de weg of een ongeval; een ongeluk zit immers in een klein hoekje. Dan is het een fijne gedachte dat jij en je inzittenden goed verzekerd zijn. Daarom kun je je bij HEMA eenvoudig en voordelig aanvullend verzekeren. Ben je benieuwd welke aanvullende dekking autoverzekering bij jou past? Wij vertellen je er alles over.

no-claimbescherming: de eerste schade is van ons

Zucht. Bij het inparkeren nét dat paaltje over het hoofd gezien. Weg no-claimkorting. En dat terwijl je al jaren schadevrij rijdt. Met onze aanvullende dekking no-claimbescherming kun je zonder zorgen op je autoverzekering één schade per verzekeringsjaar claimen. Je houdt dan hetzelfde kortingspercentage, en je premie gaat dan dus niet omhoog. Het aantal schadevrije jaren gaat wel omlaag.

aanvullende dekking autoverzekering: pechhulp

Heb jij een auto jonger dan 11 jaar? Dan kun je bij het afsluiten van de autoverzekering kiezen voor de pechhulp van HEMA. Deze aanvullende dekking autoverzekering is er voor hulp bij pech onderweg én in jouw eigen woonplaats. Je kunt 7 dagen per week, 24 uur per dag op ons rekenen. Al vanaf 4.- per maand binnen Nederland en vanaf 6.- per maand in heel Europa zorgen wij ter plaatse voor reparatie van jouw auto of vervoer naar een garage als dat nodig is en gratis vervangend vervoer. Vaak is deze pechhulp goedkoper dan bij de bekende pechhulpverleners.

autorechtsbijstand: juridische hulp bij een ongeval

Leuk is anders, maar in het verkeer is niet iedereen een heer of dame. Er kan een situatie ontstaan, die je niet in goed overleg kunt oplossen. Dan heb je juridische hulp nodig, maar dat is erg kostbaar. Daarom kun je bij HEMA speciaal voor dit soort situaties een aanvullende dekking autoverzekering afsluiten. Met de autorechtsbijstanddekking krijg je juridische bijstand vergoed.

een geluk bij elk ongelukje

schadeverzekering inzittenden: alle schade vergoed

Natuurlijk neem je ook verantwoordelijkheid voor wie bij jou in de auto stapt. Deze aanvullende dekking autoverzekering is er voor jezelf en voor de passagiers. Het dekt alle schade na een ongeluk aan de bestuurder en alle inzittenden tot een maximum van 1.000.000.-. Deze verzekering dekt meer dan alleen overlijden of blijvende invaliditeit. Je kunt ook rekenen op vergoeding van medische kosten die je niet door je zorgverzekering vergoed krijgt. Ook schade aan kleding en bagage krijg je vergoed.

jouw voordeel bij HEMA

  • scherpe premie, ruime dekking
  • inclusief vervangend vervoer
  • 24/7 bereikbaar voor schade
  • stapel je verzekeringen tot 15% korting

overstaphulp

Wil je overstappen naar de autoverzekering van HEMA? Klik dan hier om gebruik te maken van onze overstaphulp.

ga naar de overstaphulp