een geluk bij elk ongelukje

Pechhulp: jouw mobiliteit verzekerd

Hoe goed je ook voor je auto zorgt, pech ligt altijd op de loer. Een lekke band, gevaarlijke weersomstandigheden of een moment van onoplettendheid kunnen ervoor zorgen dat je even stil komt te staan. In zo’n situatie wil je natuurlijk zo snel mogelijk geholpen worden. Door een aanvullende dekking voor pechhulp af te sluiten, weet je zeker dat jouw autoproblemen snel en professioneel verholpen worden.

De dekking die je niet in de kou laat staan

Jouw auto is met de autoverzekering van HEMA gewoon goed verzekerd. Toch is je aanvullend verzekeren voor pechhulp een verstandige keuze. Zeker als je bijvoorbeeld met de auto op vakantie gaat of dagelijks veel kilometers maakt om naar je werk te reizen. Omdat we weten hoe belangrijk jouw mobiliteit is, bieden we hulp op het moment dat jij dit nodig hebt. Thuis, onderweg of op vakantie in het buitenland, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Wat dekt de pechhulp verzekering?

Op het moment dat je met pech te maken krijgt en je auto door een storing niet verder kan rijden, verzorgen en betalen wij de pechhulp die je nodig hebt. Onder pech verstaan we onder meer een lekke band, een gestrande auto, een lege accu, maar ook een lege brandstoftank. Heb je per ongeluk de verkeerde brandstof getankt of ben je je autosleutels verloren? Ook dan kun je een beroep doen op de pechhulp verzekering.

Pechhulp: wat te doen bij pech onderweg?

Sta je stil langs de weg en weigert jouw auto dienst? Of heeft jouw auto opstartproblemen na een koude winternacht? Dan bel je met EuroCross International (tel. 071-3641832). Nadat je toestemming hebt gekregen van deze vakmensen, zorgen wij ervoor dat de gemaakte kosten gedekt worden. De pechhulp verzekering geldt ook voor aanhangers, zoals een caravan of paardentrailer, die aan je auto gekoppeld zijn. Met deze aanvullende dekking voor pechhulp ben je voor een klein bedrag per maand dus altijd mobiel!

een geluk bij elk ongelukje

schadeverzekering inzittenden: alle schade vergoed

Natuurlijk neem je ook verantwoordelijkheid voor wie bij jou in de auto stapt. Deze aanvullende dekking autoverzekering is er voor jezelf en voor de passagiers. Het dekt alle schade na een ongeluk aan de bestuurder en alle inzittenden tot een maximum van 1.000.000.-. Deze verzekering dekt meer dan alleen overlijden of blijvende invaliditeit. Je kunt ook rekenen op vergoeding van medische kosten die je niet door je zorgverzekering vergoed krijgt. Ook schade aan kleding en bagage krijg je vergoed.

jouw voordeel bij HEMA

  • scherpe premie, ruime dekking
  • inclusief vervangend vervoer
  • 24/7 bereikbaar voor schade
  • stapel je verzekeringen tot 15% korting

overstaphulp

Wil je overstappen naar de autoverzekering van HEMA? Klik dan hier om gebruik te maken van onze overstaphulp.

ga naar de overstaphulp