autoverzekering

een geluk bij elk ongelukje

een autoverzekering afsluiten binnen vijf minuten

Een autoverzekering afsluiten bij HEMA is een fluitje van een cent. Wil je ook profiteren van de vele voordelen die HEMA biedt? Binnen een paar klikken is jouw auto goed en voordelig verzekerd!

een ruime dekking en een lage premie

Hoe je jouw auto wilt verzekeren, dat is helemaal aan jou. Je kunt kiezen uit drie verschillende verzekeringen: WA, WA + beperkt casco en WA + volledig casco. Vind je het prettig om iets meer zekerheid te hebben? Kies dan bij een autoverzekering afsluiten voor één van onze aanvullende dekkingen - no-claimbescherming, pechhulp, autorechtsbijstand en schadeverzekering inzittenden - en maak jouw autoverzekering helemaal op maat. We houden van duidelijkheid en eenvoud: wat je niet nodig hebt, hoef je ook niet te verzekeren. Zo houden we onze dekking ruim en premie laag.

een autoverzekering aanvragen: hoe werkt dat?

Ben je overtuigd van onze voorwaarden? Dan kun je binnen een paar klikken een autoverzekering aanvragen. Hieronder leggen we je uit hoe eenvoudig een autoverzekering afsluiten is.

stap 1: premie berekenen

Vul het kenteken van je auto en je persoonsgegevens in. Je ziet direct de hoogte van je maandpremie. Kies je basisdekking en eventuele aanvullende verzekeringen.

stap 2: jouw persoonsgegevens

Vul je gegevens in. Heb je al een schadeverzekering bij HEMA? Log dan in op de website, dan vullen wij automatisch jouw gegevens aan. Je ziet direct hoeveel stapelkorting je ontvangt.

stap 3: verzekeringsgegevens en overzicht

We zetten alle gegevens en je verzekering nog één keer voor je op een rij. Klopt alles? Klik dan op akkoord en je kunt direct de weg op! Bent u een nieuwe klant en wilt u een autoverzekering aanvragen? Vergeet dan niet eerst uw account te activeren.

Premie berekenen

een geluk bij elk ongelukje

Autoverzekering afsluiten bij HEMA: de voordelen

Met een autoverzekering afsluiten bij HEMA ga je met een veilig gevoel de weg op. Zonder dat je daar veel voor moet betalen. De duidelijke en goedkope HEMA-verzekering heeft niet alleen een scherpe premie, maar geeft je bovendien de mogelijkheid schadevrije jaren die je hebt opgebouwde bij een andere verzekeraar mee te nemen. Die combinatie, scheelt je veel geld. Zo kan je no-claimkorting zelfs oplopen tot wel tachtig procent. Daarnaast ben je verzekerd van snel schadeherstel en een gratis leenauto. Wil je ondanks alle voordelen toch opzeggen? Geen probleem. Onze verzekeringen zijn dagelijks opzegbaar.

jouw voordeel bij HEMA

  • scherpe premie, ruime dekking
  • inclusief vervangend vervoer
  • 24/7 bereikbaar voor schade
  • stapel je verzekeringen tot 15% korting

overstaphulp

Wil je overstappen naar de autoverzekering van HEMA? Klik dan hier om gebruik te maken van onze overstaphulp.

ga naar de overstaphulp