een geluk bij elk ongelukje

all-risk autoverzekering: geluk bij elk ongelukje

Dat doet pijn: een diepe kras in de deur van jouw gloednieuwe auto. En dat terwijl je er zo zuinig op bent! Schade is en blijft vervelend, maar een all-risk autoverzekering is dan een geruststellend idee. Met de WA + volledig casco-verzekering (all-risk) van HEMA wordt namelijk alle schade aan jouw auto vergoed. En, omdat je all-risk verzekerd bent, geldt dit ook voor schade bij anderen. Zelfs als je die zelf hebt veroorzaakt.

de dekking van onze all-risk autoverzekering

Wie kiest voor onze complete all-risk autoverzekering hoeft zich niet langer druk te maken om een krasje, deukje of zelfs een geval total loss. Je bent gewoon goed gedekt bij schade aan jouw eigen auto, óók wanneer het je eigen schuld is. Daarnaast ben je verzekerd voor schade die je bij anderen veroorzaakt, schade aan je eigen auto door brand, diefstal, storm, ruitbreuk of na een botsing met dieren. Ook heb je met de all-risk verzekering recht op uitgebreide hulpverlening in binnen- en buitenland bij een ongeval.

zorgeloos op weg met een dekking op maat

Een ongelukje op de weg, in de straat of zelfs in de garage is zo gebeurd. Dan kan het fijn zijn over nét dat beetje extra zekerheid te beschikken. Daarom bieden wij verschillende aanvullende dekkingen aan, bedoeld om jouw all-risk autoverzekering volledig te laten aansluiten op jouw behoeftes. Met de aanvullende no-claimbescherming kun je zonder zorgen één schade per jaar claimen en onze (Europese) pechhulp repareert jouw auto 24/7. Raak je betrokken bij een ongeval? Met een autorechtsbijstanddekking wordt juridische bijstand vergoed en met een schadeverzekering inzittenden zijn jij en jouw passagiers in goede handen bij schade.

een geluk bij elk ongelukje

ontdek de voordelen van jouw all-risk verzekering

Een all-risk verzekering afsluiten bij HEMA levert je naast een complete dekking meer voordelen op. Stap je over? Dan neem je de door jouw opgebouwde schadevrije jaren - zoals opgeslagen in Roy Data - gewoon mee. Tel daar onze scherpe premie bij op en je no-claimkorting kan oplopen tot liefst tachtig procent! Daarmee bespaar je al snel honderden euro’s per jaar. Met onze all-risk autoverzekering, die dagelijks opzegbaar is, ben je in binnen- en buitenland zeker van snel schadeherstel. Heb je een schade? Meld deze dan eenvoudig via de website. We gaan direct voor je aan de slag!

jouw voordeel bij HEMA

  • scherpe premie, ruime dekking
  • inclusief vervangend vervoer
  • 24/7 bereikbaar voor schade
  • stapel je verzekeringen tot 15% korting

overstaphulp

Wil je overstappen naar de autoverzekering van HEMA? Klik dan hier om gebruik te maken van onze overstaphulp.

ga naar de overstaphulp