een geluk bij elk ongelukje

WA autoverzekering: verplicht, maar voordelig

Sommige verzekeringen moet je hebben, of je ze nu nodig vindt of niet. Zo ben je als automobilist wettelijk verplicht een verzekering te nemen tegen schade die je bij anderen veroorzaakt. Met de WA verzekering van HEMA hoef je je daarover geen zorgen meer te maken. Schade aan anderen is tot maar liefst 6.070.000.- gedekt. Ook schade aan spullen van anderen wordt vergoed, tot 2.500.000.-.

goed gedekt bij schade aan anderen

Met de auto kun je veel schade veroorzaken. Je kunt bijvoorbeeld betrokken raken bij een ongeluk en een medeweggebruiker verwonden. Wanneer deze persoon blijvend invalide raakt en daardoor arbeidsongeschikt wordt, dan dekt een WA verzekering deze schade. Ook schade aan andere voertuigen is hiermee gedekt. Wil je ook verzekerd zijn voor schade aan je eigen auto? Kies dan voor een WA plus- of all-risk-dekking.

wanneer kies ik voor een WA autoverzekering?

Ben je in het bezit van een oudere auto? Dan is een WA autoverzekering in veel gevallen voldoende. Auto’s ouder dan acht jaar zijn vaak WA-verzekerd, omdat deze voertuigen over het algemeen geen hoge waarde meer hebben. Houd er wel rekening mee dat, in het geval van schade, het meestal financieel aantrekkelijker is om een andere auto te kopen wanneer je alleen WA-verzekerd bent.

een geluk bij elk ongelukje

een WA verzekering afsluiten? eenvoudig online!

Een WA autoverzekering afsluiten bij HEMA is eenvoudig. Dat doe je namelijk simpel en snel online. Gewoon via onze site. Vanaf het moment dat de auto op jouw naam wordt overgeschreven moet het voertuig verzekerd zijn. Een verzekering moet je dus van tevoren of ter plekke regelen. Wil je dat nu meteen doen? Bereken dan je voordelige premie, activeer je account en jouw auto is direct verzekerd!

jouw voordeel bij HEMA

  • scherpe premie, ruime dekking
  • inclusief vervangend vervoer
  • 24/7 bereikbaar voor schade
  • stapel je verzekeringen tot 15% korting

overstaphulp

Wil je overstappen naar de autoverzekering van HEMA? Klik dan hier om gebruik te maken van onze overstaphulp.

ga naar de overstaphulp