een geluk bij elk ongelukje

WA plus autoverzekering: gewoon goed gedekt

Niets is zo vervelend als schade aan je eigen auto. Maar die schade kun je verzekeren met de WA plus autoverzekering van HEMA. Als jouw auto wordt beschadigd door brand, diefstal, storm, ruitbreuk of een botsing met een dier, worden de reparatiekosten vergoed via de WA + beperkt casco-verzekering van HEMA.

scherpe premie, compleet verzekerd

Met de WA plus autoverzekering van HEMA ben je bovendien verzekerd van uitgebreide hulpverlening in binnen- en buitenland bij een ongeval. En dat zonder dat je de hoofdprijs betaalt. De premies van onze autoverzekeringen zijn scherp, de dekking compleet. De WA plus-dekking wordt vaak afgesloten voor auto’s tussen de vier en acht jaar oud. Heb je net een nieuwe auto gekocht? Dan is het in veel gevallen verstandiger om te kiezen voor een all-risk-dekking. Dan weet je zeker dat al jouw schade wordt vergoed. Auto’s ouder dan acht jaar worden over het algemeen verzekerd met een WA-dekking.

WA plus autoverzekering: wat is mijn dekking?

Je bent met een WA plus autoverzekering gedekt voor:

  • Schade die je bij anderen veroorzaakt
  • Schade aan jouw eigen auto door brand, diefstal, storm, ruitbreuk of botsing met dieren
  • Uitgebreide hulpverlening in binnen- en buitenland bij een ongeval

Ben je benieuwd naar jouw premie? Bereken deze dan simpel en snel online. Gewoon, via onze site. Het enige wat je hoeft te doen is enkele gegevens invullen, wij berekenen direct jouw voordelige maandpremie. Heb je al een HEMA-schadeverzekering? Dan ontvang je ook nog eens stapelkorting!

een geluk bij elk ongelukje

een WA plus verzekering met vele voordelen

Wie kiest voor onze WA plus autoverzekering profiteert niet alleen van een ruime dekking en een scherpe maandpremie, maar kan ook nog eens tot wel honderden euro’s per jaar besparen. De no-claimkorting van jouw voordelige WA plus verzekering voor jouw auto kan oplopen tot wel tachtig procent! Je schadevrije jaren, zoals vastgelegd in het Roy Data-systeem, neem je namelijk gewoon mee. Tel daar onze aantrekkelijke maandpremie bij op en je betaalt nooit meer te veel voor jouw autoverzekering!

jouw voordeel bij HEMA

  • scherpe premie, ruime dekking
  • inclusief vervangend vervoer
  • 24/7 bereikbaar voor schade
  • stapel je verzekeringen tot 15% korting

overstaphulp

Wil je overstappen naar de autoverzekering van HEMA? Klik dan hier om gebruik te maken van onze overstaphulp.

ga naar de overstaphulp