zo word je de beste (uit de test)

Onze WA autoverzekering is uitgeroepen tot de beste uit de test van de Consumentenbond. Maar wat betekent dat eigenlijk? En hoe wordt zo’n test eigenlijk uitgevoerd? We leggen het je uit. En we voegen er graag nog even aan toe wat wij zelf allemaal doen om zulke resultaten te bereiken.

zo test de Consumentenbond

De beste uit de test van de Consumentenbond word je natuurlijk niet zomaar. De Consumentenbond beoordeelt voortdurend verschillende partijen en aanbieders voor hun testen. Voor de test rondom autoverzekeringen werden tientallen aanbieders vergeleken op het gebied van premie, dekking en voorwaarden van de WA-verzekering, het beperkt casco aanbod alsook de All-Risk autoverzekering.

HEMA WA-autoverzekering krijgt een 8.4

Flexibel opzegbaar én een relatief hoge score op goede hulpverlening in het buitenland als aanvullende verzekering bovenop je standaard WA. Dat zijn volgens de Consumentenbond de grootste pluspunten aan onze autoverzekering. We scoren daarmee een 8.4; een bijzonder mooie score waar we heel trots op zijn! Je kunt het hele rapport terugvinden op de site van de Consumentenbond.

dit doen wij om de beste te blijven

We doen er alles aan om zoveel mogelijk mensen blij te maken met onze producten en diensten. Omdat de wereld en de vraag van onze klanten snel verandert, nemen we onze producten continu onder de loep. We zijn dan ook elke dag bezig met het verbeteren van onze service. Bij HEMA vind je dan ook veel goede producten voor een vriendelijke prijs. Daar zijn we in elk geval zelf van overtuigd. Toch is een beetje erkenning van anderen ook altijd fijn. Zo weten we dat we goed op weg zijn om jouw leven elke dag een beetje leuker, beter en makkelijker te maken.

klanten over HEMA autoverzekering

Ook onze eigen klanten zijn het eens met het oordeel. Uit het meest recente klanttevredenheidsonderzoek van onze schadeverzekeringen kwam namelijk al naar boven dat we naast een goede prijs-kwaliteit ook gewaardeerd worden voor het gemak van onze online polismap waarin je schade kunt melden of declaraties kunt doorgeven. Los van het feit dat we natuurlijk snel, persoonlijk en correct elke schadeafhandeling oppakken. Want kwaliteit is belangrijk voor ons. Als winkel én als verzekeraar.

producten met de beste prijs-kwaliteit bij HEMA

Niet alleen is onze autoverzekering het beste getest door de Consumentenbond (dec 2019), maar ook andere producten uit onze winkel hebben afgelopen jaren het predicaat ‘beste uit de test’ ontvangen. Denk bijvoorbeeld aan onze koffiepads regular (Beste koop, Consumentenbond, 2019).

meer HEMA kwaliteit volgens klanten

We hebben gelukkig heel wat kwaliteiten in huis voor alles en iedereen. Om onze klanten blijvend goede producten en diensten aan te bieden, moeten we weten wat en wanneer zij iets goed vinden. Niet voor niets houden we veel klanttevredenheidsonderzoeken en vragen we onze bezoekers en klanten met enige regelmaat hoe we onszelf nog beter kunnen maken. Wanneer vinden zij iets kwalitatief goed? We vroegen het enkele klanten. Bekijk alle verhalen hier.

over de Consumentenbond

De Consumentenbond is een vereniging zonder winstoogmerk, zonder politieke- en/of commerciële belangen. Het enige belang dat de Consumentenbond nastreeft is het belang van de consument. Zo helpen ze jou om betere keuzes te maken, geven ze advies wanneer je door de bomen het bos niet meer ziet. Dat doen ze op allerlei gebieden: van financiën tot zorg en van elektronica tot reizen en voeding. Het continu testen van allerlei producten en diensten is een belangrijk onderdeel.