HEMA autoverzekering als beste beoordeeld

Vol trots laten wij je weten dat de HEMA autoverzekering door MoneyView twee keer is beoordeeld met vijf sterren. Zowel voor de volledig cascodekking als de beperkt cascodekking heeft HEMA gemiddeld genomen de scherpste prijs.

MoneyView

MoneyView verzamelt informatie over financiële producten en maakt deze transparant en voor de consument gemakkelijk onderling vergelijkbaar. MoneyView staat voor onafhankelijkheid, objectiviteit en betrouwbaarheid. Een goede raadgever in de complexe verzekeringsmarkt.

Verzekeren echt HEMA

Op basis van prijsstelling komt HEMA Verzekeringen als één van de drie beste uit de bus. Bij HEMA betaal je nooit meer dan nodig is, en dat terwijl wij je wel verzekeren van kwaliteit. Daarnaast leggen wij je graag precies uit waar je aan toe bent. Daarom hebben we onze voorwaarden in een duidelijke, leesbare taal voor je opgeschreven.

Een geluk bij een ongelukje

Wist je dat een autoverzekering bij HEMA al binnen 5 minuten online geregeld is? De schadevrije jaren die je bij de vorige verzekeraar hebt opgebouwd, neem je gewoon mee. En daar komt bij dat je no-claim korting kan oplopen tot wel 80%. Als er dan toch iets gerepareerd moet worden, kan je de auto uitstekend laten reparen bij een aangesloten schadeherstelbedrijf.