autoverzekering

een geluk bij elk ongelukje

Een voordelige autoverzekering jongeren

De autoverzekeringen van HEMA zijn voor iedereen. Of je nu een ervaren bestuurder bent, of net je rijbewijs hebt gehaald en je eerste eigen auto wilt verzekeren. Je kunt kiezen uit drie voordelige verzekeringen, die je samen kunt stellen zoals jij dat wilt. Ben je op zoek naar een ruime dekking en duidelijke voorwaarden? Bereken de premie voor jouw autoverzekering voor jongeren en ga gewoon goed verzekerd op weg!

Uitgebreid en volledig op maat verzekerd

Autorijden is al duur genoeg, daarom betaal je bij HEMA nooit te veel. Een WA-verzekering is de meest voordelige optie. Deze verplichte verzekering voor iedereen die een auto op zijn of haar naam heeft staan, verzekert schade die met jouw auto wordt toegebracht aan andere weggebruikers. Wil je ook schade aan je eigen auto dekken, maar vind je een all-riskverzekering net iets te duur? Met de WA Plus-verzekering hoef je schade aan jouw auto door bijvoorbeeld diefstal, brand of storm niet uit eigen zak te betalen. De meest complete en uitgebreide autoschadeverzekering voor jongeren is de WA + Volledig Casco-verzekering (all-risk). Met deze dekking wordt alle schade aan jouw auto vergoed, ook als je die zelf veroorzaakt.

Aanvullende dekkingen bij autoverzekering jongeren

Of je nu een nieuwe auto gekocht hebt of jouw eerste auto een iets ouder model is, een aanvullende verzekering bij een autoverzekering voor jongeren is in veel gevallen een verstandige keuze. Wil je direct op professionele hulp kunnen rekenen bij pech onderweg? Dankzij de aanvullende pechhulpverzekering ben en blijf je altijd mobiel. Ben jij de enige in jouw vriendengroep met een eigen auto? Met de schadeverzekering inzittenden neem je de verantwoordelijkheid voor wie bij jou in de auto stapt en kun je met een gerust hart spontaan een roadtrip plannen.

Veilig rijden wordt beloond!

Je vindt bij HEMA altijd de autoverzekering voor jongeren die bij jou en je auto past. Omdat je als beginnend bestuurder meer risico loopt op schade, betaal je de eerste jaren een iets hogere premie. Maar schadevrij rijden wordt beloond. Elk jaar dat je geen schade claimt, bouw je schadevrije jaren op. Hoe meer jaren zonder schade, hoe hoger je korting oploopt. Gedraag je dus als een dame of heer in het verkeer en bespaar! Wil je ook profiteren van alle HEMA-voordelen? Binnen een paar minuten zijn jij en jouw auto goed en voordelig verzekerd.

een geluk bij elk ongelukje

jouw voordeel bij HEMA

  • scherpe premie, ruime dekking
  • inclusief vervangend vervoer
  • 24/7 bereikbaar voor schade
  • stapel je verzekeringen tot 15% korting

overstaphulp

Wil je overstappen naar de autoverzekering van HEMA? Klik dan hier om gebruik te maken van onze overstaphulp.

ga naar de overstaphulp