aanvullende dekking brommerverzekering

brommer­verzekering

Brommerverzekering

  • zeer complete dekking
  • eenvoudig online afsluiten
  • voorwaarden in begrijpelijke taal

binnen 5 minuten online geregeld

jouw brommer in een handomdraai verzekerd

aanvullende dekking brommerverzekering

Heerlijk hè, je eigen brommer. Ben je eindelijk zestien jaar en is je wereld weer een stukje groter geworden? Of laat je de auto en de files liever links liggen op weg naar je werk? Waar je je brommer ook voor gebruikt, bij HEMA kun je jouw bromfiets eenvoudig en compleet verzekeren. Voor schade die je bij anderen veroorzaakt en voor schade aan je eigen brommer. Jij beslist. Bij HEMA profiteer je van een uitgebreide dekking en een scherpe premie. Maar er is meer. Je kunt je namelijk ook aanvullend verzekeren voor juridische hulp en de gevolgen van een ongeval. Een aanvullende dekking brommerverzekering? Een veilig idee.

vergoeding van juridische hulp na een ongeval

Een moment van onoplettendheid of gevaarlijk rijgedrag; dat kan grote gevolgen hebben. Als brommerrijder kom je soms ogen tekort in het verkeer. Maar ook al houd jij je keurig aan de verkeersregels, niet iedereen is altijd even correct op de weg. Weet je zeker dat jij niet de schuldige bent bij een aanrijding? Het is niet altijd even gemakkelijk om schade te verhalen. Daarom heeft HEMA de rechtsbijstanddekking. Met deze aanvullende dekking op de brommerverzekering van HEMA krijg jij juridische hulp vergoed. Ook strafzaken na een aanrijding met jouw brommer vallen onder deze dekking.

aanvullende dekking brommerverzekering: personen

Wie weleens op een brommer heeft gezeten, weet waar we over praten. Als brommerrijder ben je in het verkeer best kwetsbaar. Dat geldt niet alleen voor jou, maar ook voor de persoon die bij jou achterop zit. Op het moment dat je betrokken raakt bij een ongeval, kan dit grote gevolgen hebben. Met een ongevallenverzekering opzittenden ben je verzekerd voor de financiële gevolgen na een ongeval. Deze aanvullende dekking op de brommerverzekering van HEMA keert uit bij overlijden of blijvende invaliditeit, zowel bij jou als je passagier. Ook zorgt deze dekking voor nabestaanden. In het geval van overlijden, ontvangen zij een bedrag.

jouw brommer in een handomdraai verzekerd

jouw brommer, compleet verzekerd bij HEMA

HEMA begrijpt dat je blij bent met je eigen brommer. En dat willen we graag zo houden. Daarom kun je jouw brommer gewoon goed verzekeren, zonder daar teveel voor te betalen. De brommerverzekering van HEMA is compleet, eenvoudig online af te sluiten en de voorwaarden zijn geschreven in begrijpelijke taal. Kies voor de voordelige WA-verzekering of verzeker ook schade aan je eigen brommer met de WA + Volledig Casco-verzekering. Alle risico’s uitsluiten? Maak jouw dekking dan compleet met een aanvullende dekking brommerverzekering. Veel rijplezier!

jouw voordeel bij HEMA

  • zeer complete dekking
  • eenvoudig online afsluiten
  • voorwaarden in begrijpelijke taal

overstaphulp

Wil je overstappen naar de brommerverzekering van HEMA? Klik dan hier om gebruik te maken van onze overstaphulp.

ga naar de overstaphulp