brommerverzekering afsluiten

brommer­verzekering

Brommerverzekering

  • zeer complete dekking
  • eenvoudig online afsluiten
  • voorwaarden in begrijpelijke taal

binnen 5 minuten online geregeld

jouw brommer in een handomdraai verzekerd

brommerverzekering afsluiten: dat zit wel snor

Een brommerverzekering afsluiten bij HEMA is een verstandige keuze. Je profiteert namelijk standaard van een zeer complete dekking en dat voor een scherpe premie. Bovendien sluit je je verzekering eenvoudig online af en zijn onze voorwaarden in begrijpelijke taal geschreven.

welke gegevens hebben we van je nodig?

Bij het berekenen van de premie bij een brommerverzekering afsluiten houden we rekening met verschillende factoren. Zo hangt de hoogte van jouw maandpremie onder meer af van je leeftijd, het bedrag waarvoor je verzekerd bent, het soort voertuig en je postcode. Je kunt kiezen uit twee verzekeringen. Onze goede WA-verzekering vergoedt schade die je bij anderen veroorzaakt, met een WA + volledig casco-verzekering (allrisk) is ook schade aan je eigen brommer (én accessoires) gedekt. Schade door een ongeval, maar ook door bijvoorbeeld diefstal, storm of brand.

een brommerverzekering afsluiten: gewoon online

Ben je net als wij overtuigd van onze voordelige premie en ruime dekking? Dan kun je online snel en eenvoudig een brommerverzekering afsluiten. Gewoon, via onze site.

stap 1:

Vul de gegevens van jouw brommer en de gegevens van de verzekeringnemer in. Vervolgens bereken wij direct je maandpremie.

stap 2:

Kies de verzekering die bij jou past (WA of WA + volledig casco). Wil je nog meer zekerheid? Dan kun je kiezen uit onze aanvullende dekkingen rechtsbijstandsverzekering en ongevallenverzekering opzittenden.

stap 3:

Ben je nieuw bij HEMA? Vul dan je persoonsgegevens in en maak een account aan. Nadat je account geactiveerd is kun je in het vervolg alles online regelen via je polismap. Denk aan wijzigingen doorvoeren in je verzekeringen of online schade melden. Ben je al klant bij ons? Log dan in. Wij vullen automatisch je gegevens voor je in en berekenen direct de hoogte van de stapelkorting die je ontvangt!

stap 4:

We zetten al jouw gegevens en de door jouw samengestelde verzekering nog een keer voor je op een rij. Is alles in orde? Activeer dan je account, klik op akkoord en je kunt zonder zorgen de weg op!

jouw brommer in een handomdraai verzekerd

duidelijke voorwaarden in begrijpelijke taal

Bij HEMA houden we van duidelijkheid. Onze productvoorwaarden zijn dan ook in gewone-mensentaal geschreven. Wil je alles weten over een brommerverzekering afsluiten of ben je benieuwd wanneer je nu juist wel of niet verzekerd bent? Lees de productwijzer dan eens op je gemak door. Heb je toch nog vragen? Onze klantenservice zit voor je klaar!

Heb je een brommerverzekering gesloten vóór 28 mei 2019? Voor jou gelden nog deze polisvoorwaarden. Je ontvangt bericht dat de voorwaarden per 1 juli 2019 veranderen.

jouw voordeel bij HEMA

  • zeer complete dekking
  • eenvoudig online afsluiten
  • voorwaarden in begrijpelijke taal

overstaphulp

Wil je overstappen naar de brommerverzekering van HEMA? Klik dan hier om gebruik te maken van onze overstaphulp.

ga naar de overstaphulp