brommer­verzekering

Brommerverzekering

  • zeer complete dekking
  • eenvoudig online afsluiten
  • voorwaarden in begrijpelijke taal

binnen 5 minuten online geregeld

jouw brommer in een handomdraai verzekerd

basisdekking brommerverzekering uitgebreid

Een goede verzekering, een veilig gevoel. Als brommerrijder ben je nu eenmaal kwetsbaar in het verkeer. Omdat HEMA begrijpt dat je jezelf, jouw brommer en je opzittenden graag goed wilt verzekeren, bieden we een uitgebreide basisdekking brommerverzekering. Voor een scherpe premie ben je gewoon goed verzekerd in het verkeer. Ook profiteren van onze uitgebreide dekking? Sluit dan eenvoudig online jouw verzekering af.

de voordelige WA-verzekering van HEMA

Als brommerrijder kies je bij HEMA uit twee verzekeringen, die precies aansluiten op jouw wensen: de WA-verzekering en de WA + Volledig Casco-verzekering (allrisk). Ben je in het bezit van een brommer, dan moet je voordat je aan het verkeer gaat deelnemen minimaal een WA-polis afsluiten. Of je het nu nodig vindt of niet, deze verzekering tegen schade die je bij anderen veroorzaakt is verplicht. Maar, verplicht betekent bij HEMA niet dat je daar teveel voor betaalt. Integendeel. Voor een scherpe premie hoef jij je geen zorgen te maken op het moment dat je schade veroorzaakt. Schade aan andere mensen is tot maar lieft 5.000.000.- gedekt, schade aan spullen van anderen wordt tot wel 2.500.000.- vergoed.

allrisk verzekerd voor een scherpe premie

Een verzekering voor schade bij anderen is prettig, maar wat te denken van je eigen brommer? Je wilt er liever niet aan denken, maar wat als deze beschadigd is of zelfs gestolen wordt? Daarom is het verstandig ook je eigen brommer te verzekeren. Omdat we begrijpen dat je graag alle risico’s uit wilt sluiten, biedt HEMA een zeer complete allrisk-dekking aan. Kies je voor onze WA + Volledig Casco-verzekering? Dan ben je in de basisdekking van onze brommerverzekering verzekerd voor diefstal en schade aan je eigen brommer. Maar, er is meer. Zo wordt ook schade door joyriding, hagel, storm, brand en botsing met dieren vergoed.

jouw brommer in een handomdraai verzekerd

basisdekking brommerverzekering: helm meeverzekerd

Dat is balen. Na een ongeluk of uitglijder is niet alleen je brommer beschadigd, ook je helm is gedeukt. Voor HEMA is veilige hoofdbescherming noodzaak. Daarom valt bij de WA + Volledig Casco-verzekering ook de vergoeding van je helm onder de basisdekking brommerverzekering van HEMA. Omdat veiligheid in het verkeer voor jou vooropstaat, kun je je bij HEMA eenvoudig en voordelig aanvullend verzekeren. De aanvullende dekkingen rechtsbijstand en ongevallenverzekering opzittenden zijn er speciaal voor het moment dat je om hulp verlegen zit. Zodat jij altijd met een veilig gevoel op je brommer stapt.

jouw voordeel bij HEMA

  • zeer complete dekking
  • eenvoudig online afsluiten
  • voorwaarden in begrijpelijke taal

overstaphulp

Wil je overstappen naar de brommerverzekering van HEMA? Klik dan hier om gebruik te maken van onze overstaphulp.

ga naar de overstaphulp