all risk brommerverzekering

brommer­verzekering

Brommerverzekering

  • zeer complete dekking
  • eenvoudig online afsluiten
  • voorwaarden in begrijpelijke taal

binnen 5 minuten online geregeld

jouw brommer in een handomdraai verzekerd

all-risk brommerverzekering voor álle risico’s

Met een WA-verzekering, is jouw brommer verzekerd voor schade die je bij anderen veroorzaakt. Vaak is het verstandig om ook je brommer zelf te verzekeren. Want wat als deze beschadigd raakt of gestolen is? Daar denk je natuurlijk liever niet aan. Gelukkig ben je met de all-risk brommerverzekering van HEMA gewoon goed verzekerd op het moment dat je het écht nodig hebt. De WA + Volledig Casco-verzekering dekt namelijk ook diefstal van en schade aan jouw eigen brommer.

heldere taal en een laag eigen risico

Als we zeggen dat we je voor alle risico’s verzekeren, dan doen we dat ook. De all-risk brommerverzekering van HEMA is meer dan compleet. Zo is jouw brommer niet alleen verzekerd voor diefstal of schade door een ongeval, maar ook bij schade door zaken als joyriding, kortsluiting of een omgewaaide brommer, staan wij voor je klaar. Wat wij voor je doen hebben we in begrijpelijke taal voor je opgeschreven in onze voorwaarden. Daarin lees je precies wat je voor de scherpe premie van HEMA kunt verwachten. Niet alleen de premie, ook het eigen risico houden we zo laag mogelijk.

Heb je een brommerverzekering gesloten vóór 28 mei 2019? Voor jou gelden nog deze polisvoorwaarden. Je ontvangt bericht dat de voorwaarden per 1 juli 2019 veranderen.

jouw brommer in een handomdraai verzekerd

all-risk brommerverzekering: helm meeverzekerd

Dat is balen: niet alleen jouw brommer, maar ook je helm is gedeukt. En dat betekent geen veilige hoofdbescherming meer. Voor HEMA is een goede helm hoofdzaak. Jouw veiligheid staat voor ons altijd voorop. Bij een all-risk brommerverzekering valt vergoeding van je helm ook onder de dekking. Als brommerrijder blijft het oppassen in het verkeer. Voor je het weet raak je betrokken bij een ongeval. Met de rechtsbijstandverzekering van HEMA krijg je juridische hulp vergoed, bijvoorbeeld wanneer sprake is van discussie over de schuldvraag. Neem je jouw vrienden of vriendinnen regelmatig achterop? Dan wil je ook hen zo veilig mogelijk vervoeren. Onze ongevallenverzekering opzittenden verzekert jou en je passagier tegen vervelende gevolgen van een ongeval.

jouw voordeel bij HEMA

  • zeer complete dekking
  • eenvoudig online afsluiten
  • voorwaarden in begrijpelijke taal

overstaphulp

Wil je overstappen naar de brommerverzekering van HEMA? Klik dan hier om gebruik te maken van onze overstaphulp.

ga naar de overstaphulp