wa brommerverzekering

brommer­verzekering

Brommerverzekering

  • zeer complete dekking
  • eenvoudig online afsluiten
  • voorwaarden in begrijpelijke taal

binnen 5 minuten online geregeld

jouw brommer in een handomdraai verzekerd

WA brommerverzekering met iets extra’s

In Nederland moet je sommige verzekeringen hebben. Zo ben je met een brommer wettelijk verplicht een verzekering af te sluiten voor schade die je bij anderen veroorzaakt. Met de voordelige WA brommerverzekering van HEMA ben jij klaar om de weg op te gaan. Raak je betrokken bij een ongeval? Schade aan andere mensen is tot maar liefst 6.100.000,- euro gedekt. Ook schade aan spullen van anderen wordt vergoed, tot 2.500.000,- euro.

jouw aansprakelijkheid door HEMA verzekerd

Met de WA brommerverzekering van HEMA ben je verzekerd voor aansprakelijkheid. Dat betekent dat wij betalen wanneer je verantwoordelijk bent voor schade aan anderen. Elke brommerbezitter is in Nederland verplicht zich WA te verzekeren. Doe je dit niet en ga je toch de weg op? Dan ben je in overtreding. Naast een grote boete, kan dit grote financiële gevolgen hebben als je schade veroorzaakt met je brommer. Vanaf het moment dat de bromfiets op jouw naam staat, ben je verplicht je WA te verzekeren.

WA brommerverzekering: voordelig verzekerd op weg

Kies je voor de WA brommerverzekering van HEMA? Dan ga jij goed verzekerd op pad. Naast een scherpe premie, bieden we je namelijk een ruime dekking. Zo ben je gedekt op het moment dat je schade veroorzaakt bij anderen, ook als dit gebeurt doordat er lading van je brommer valt. Veroorzaak je schade in het buitenland met je brommer? En neemt de buitenlandse overheid jouw brommer in beslag? Dan betalen wij het bedrag om je brommer terug te krijgen. In onze begrijpelijke voorwaarden lees je precies wanneer je recht hebt op een vergoeding van schade.

jouw brommer in een handomdraai verzekerd

ook schade aan jouw brommer verzekeren?

Schade aan anderen is met onze WA brommerverzekering gewoon goed gedekt. Maar we begrijpen best dat je ook schade aan je eigen brommer, accessoires en opzittenden vergoed wilt krijgen. Daarom kun je jouw brommer eenvoudig allrisk verzekeren bij HEMA. Met de voordelige WA + Volledig Casco-verzekering is ook diefstal en schade aan je eigen bromfiets verzekerd. Wie echt alle risico’s onderweg wil uitsluiten kan bovendien kiezen voor onze aanvullende dekkingen.

jouw voordeel bij HEMA

  • zeer complete dekking
  • eenvoudig online afsluiten
  • voorwaarden in begrijpelijke taal

overstaphulp

Wil je overstappen naar de brommerverzekering van HEMA? Klik dan hier om gebruik te maken van onze overstaphulp.

ga naar de overstaphulp