eigen risico brommerverzekering

brommer­verzekering

jouw brommer in een handomdraai verzekerd

eigen risico brommerverzekering heerlijk laag

Hoe netjes je je ook aan de verkeersregels houdt of hoe goed je jouw brommer ook op slot zet; het kan ook jou overkomen. Schade aan je brommer of wat te denken van diefstal. Dat is al vervelend genoeg en dat begrijpt HEMA heel goed. Daarom houden we het eigen risico brommerverzekering zo laag mogelijk. Voor je het weet, ben jij weer onderweg!

slechts 10% eigen risico brommerverzekering

Krijg je te maken met schade of diefstal? Het eigen risico op je brommerverzekering is bij HEMA slechts 10% over het schadebedrag. Dat bedrag is minimaal 150.- per schade. Let op! Is de bestuurder van jouw brommer jonger dan je hebt opgegeven? En valt hij of zij daardoor in een andere leeftijdsschaal? Dan betaal je zelf 250.- extra van de schade aan jouw brommer.

jouw brommer, gewoon goed verzekerd bij HEMA

Of je nu een fonkelnieuwe brommer hebt gekocht of een tweedehands model op de kop hebt getikt; bij HEMA verzeker je je brommer, precies zoals jij wilt. En voor hetzelfde lage eigen risico brommerverzekering. De WA-verzekering is verplicht in Nederland. Daarmee verzeker je jezelf voor schade die je bij anderen veroorzaakt. Wil je ook schade aan jouw brommer en accessoires verzekeren? Dan is de WA + Volledig Casco-verzekering precies wat je zoekt. Gewoon goed en compleet verzekerd, voor een scherpe premie.

jouw brommer in een handomdraai verzekerd

schade melden doe je eenvoudig online

HEMA houdt van gemak. Op het moment dat je te maken hebt met schade, wil je zo snel mogelijk geholpen worden. Daarom kun je schade eenvoudig online melden. Ga naar je online polismap, log in en meld je schade. Onze schadehulp gaat direct voor je aan de slag. Heb je alle informatie doorgegeven? Dan krijg jij je schade, met aftrek van het eigen risico brommerverzekering, zo snel mogelijk vergoed. Na je schademelding houden we je via je polismap op de hoogte van je schadestatus, zodat je precies weet wat HEMA voor jou doet.

jouw voordeel bij HEMA

  • zeer complete dekking
  • eenvoudig online afsluiten
  • voorwaarden in begrijpelijke taal

overstaphulp

Wil je overstappen naar de brommerverzekering van HEMA? Klik dan hier om gebruik te maken van onze overstaphulp.

ga naar de overstaphulp