caravanverzekering

jouw voordeel bij HEMA

  • standaard vijf jaar nieuwwaardedekking
  • zeer laag eigen risico
  • voorwaarden in begrijpelijke taal

binnen 5 minuten online geregeld

caravanverzekering

basisdekking

De basisdekking van de caravanverzekering van HEMA is een prima keuze voor weinig geld. Heb je behoefte aan nog meer zekerheid? Ook dat kan voor weinig. Met de aanvullende dekkingen kun je jouw verzekering helemaal op maat maken.

ga naar basisdekking

aanvullende dekkingen

De basisdekking van de caravanverzekering van HEMA is een prima keuze voor weinig geld. Heb je behoefte aan nog meer zekerheid? Ook dat kan voor weinig. Met de aanvullende dekkingen kun je jouw verzekering helemaal op maat maken.

ga naar aanvullende dekkingen

eigen risico

Schade aan jouw caravan is al vervelend genoeg. Bij de caravanverzekering van HEMA heb je daarom een laag eigen risico van € 50,- per gebeurtenis.

ga naar eigen risico

groene kaart

Als je naar het buitenland gaat is het handig om ook de groene kaart van de caravan mee te nemen. In sommige landen (zoals Spanje, Duitsland en Polen) is dit zelfs verplicht. Met de groene kaart kun je in het buitenland aantonen dat de caravan verzekerd is voor wettelijke aansprakelijkheid.

Als je jouw auto bij HEMA hebt verzekerd kun je de groene kaart voor de caravan aanvragen in jouw online polismap. Dit kun je doen door bij je autoverzekering naar ‘inzien & wijzigen’ te gaan.

inloggen in mijn polismap

overstaphulp

Wil je overstappen naar de caravanverzekering van HEMA? Klik dan hier om gebruik te maken van onze overstaphulp.

ga naar de overstaphulp

de voordelen van onze caravanverzekering

Jouw caravan is jouw vrijheid, jouw ontspanning. Misschien zelfs je tweede huis. En daar ben je zuinig op. HEMA heeft een complete caravanverzekering met een uitgebreide dekking. En dat voor een verrassend lage premie uiteraard.

verrassend lage premie >

Wat je niet nodig hebt, hoef je ook niet mee te verzekeren. Dat is het uitgangspunt van onze verzekeringen. Je kunt zelf alles simpel online regelen. Zo kun je flink besparen op je premie. Precies weten hoe laag jouw premie is? Bereken het simpel en snel. Gewoon hier op de site.

simpel en snel online afsluiten >

Ook afsluiten doe je zonder gedoe. Je kunt onze voordelige caravanverzekering zelf online afsluiten, via de website, wanneer je maar wilt.

laag eigen risico >

Bij HEMA Verzekeringen betaal je nooit te veel. Ook het eigen risico houdt HEMA zo laag mogelijk. Bij de caravanverzekering van HEMA betaal je daarom maar € 50,- eigen risico.

standaard 5 jaar nieuwwaardedekking >

Fijn, altijd je eigen huis bij je. Maar anders dan bij een vaste woning, kan jouw caravan zwaar beschadigd raken door een aanrijding. Als reparatie niet meer kan, vergoedt HEMA de totale nieuwwaarde. Voorwaarde is wel, dat jouw caravan niet ouder is dan 5 jaar. Caravans jonger dan 2 jaar kun je zelfs 10 jaar lang voor de nieuwwaarde verzekeren.