caravanverzekering

jouw voordeel bij HEMA

  • standaard vijf jaar nieuwwaardedekking
  • zeer laag eigen risico
  • voorwaarden in begrijpelijke taal

binnen 5 minuten online geregeld

caravanverzekering voor jouw thuis van huis

Jouw caravan is jouw vrijheid, jouw ontspanning. Misschien zelfs je tweede huis. En daar ben je zuinig op. HEMA heeft een complete caravanverzekering met een uitgebreide dekking. En dat, uiteraard, voor een verrassend scherpe premie.

klanten beoordelen HEMA verzekeringen met een

8.8

basisdekking

De basisdekking van de caravanverzekering van HEMA is een prima keuze voor weinig geld. Heb je behoefte aan nog meer zekerheid? Ook dat kan voor weinig. Met de aanvullende dekkingen kun je jouw verzekering helemaal op maat maken.

ga naar basisdekking

aanvullende dekkingen

De basisdekking van de caravanverzekering van HEMA is een prima keuze voor weinig geld. Heb je behoefte aan nog meer zekerheid? Ook dat kan voor weinig. Met de aanvullende dekkingen kun je jouw verzekering helemaal op maat maken.

ga naar aanvullende dekkingen

eigen risico

Schade aan jouw caravan is al vervelend genoeg. Bij de caravanverzekering van HEMA heb je daarom een laag eigen risico van € 50,- per gebeurtenis.

ga naar eigen risico

groene kaart

Als je naar het buitenland gaat is het handig om ook de groene kaart van de caravan mee te nemen. In sommige landen (zoals Spanje, Duitsland en Polen) is dit zelfs verplicht. Met de groene kaart kun je in het buitenland aantonen dat de caravan verzekerd is voor wettelijke aansprakelijkheid.

lees meer

overstaphulp

Wil je overstappen naar de caravanverzekering van HEMA? Klik dan hier om gebruik te maken van onze overstaphulp.

lees meer

snel, simpel en online geregeld

Wat je niet nodig hebt, hoef je ook niet mee te verzekeren. Dat is het uitgangspunt van onze verzekeringen. Je kunt zelf alles simpel online regelen. Zo kun je flink besparen op je premie. Precies weten hoe scherp jouw premie is? Bereken het simpel en snel. Gewoon hier op de site. Ook afsluiten doe je zonder gedoe. Je kunt onze voordelige caravanverzekering zelf online afsluiten, via de website, wanneer je maar wilt.

een caravanverzekering met laag eigen risico

Bij HEMA Verzekeringen betaal je nooit te veel. De basisdekking is een prima keuze, voor weinig geld. Kies je liever voor nog meer zekerheid? Dan zijn de aanvullende dekkingen de manier om jouw verzekering volledig op maat te maken. Net een nieuwe caravan gekocht? Met de 10 jaar nieuwwaardedekking verzeker je een caravan (niet ouder dan 2 jaar) voor een lange periode tegen de volledige nieuwwaarde. Hoe langer je onderweg bent, hoe groter de kans is dat je in noodweer verzeild raakt. Met de aanvullende hageldekking verzeker jij je caravan voor schade als gevolg van hagel.

Standaard 5 jaar nieuwwaardedekking

Fijn, altijd je eigen huis bij je. Maar anders dan bij een vaste woning, kan jouw caravan zwaar beschadigd raken door een aanrijding. Als reparatie niet meer kan, vergoedt HEMA de totale nieuwwaarde. Voorwaarde is wel dat jouw caravan niet ouder is dan 5 jaar. Bij het mobiele leven horen ook accessoires. Denk aan een fietsenrek of zelfs een satellietschotel. Natuurlijk kun je deze spullen bij HEMA meeverzekeren. Het eigen risico houdt HEMA zo laag mogelijk. Bij de caravanverzekering betaal je daarom slechts € 50,- eigen risico.