caravanverzekering

aanvullende dekkingen

Met de basisdekking heb je jouw caravan al goed verzekerd. Soms is het fijn om net iets meer zekerheid te hebben. Met de aanvullende dekkingen maak je jouw caravanverzekering compleet.

tien jaar nieuwwaardedekking

Op je nieuwe caravan ben je extra zuinig. Met deze aanvullende dekking verzeker jij je caravan 10 jaar lang tegen de volledige nieuwwaarde. Deze dekking kun je alleen kiezen als jouw caravan niet ouder dan 2 jaar is.

hagel

Met de aanvullende hageldekking verzeker jij je caravan voor schade als gevolg van hagel. Heb je een hagelbestendig dak, dan krijg je korting op deze aanvullende dekking.

inboedel

Je staat er elke keer weer van te kijken hoeveel er in de caravan past. Als je schade aan de inboedel van je caravan hebt als gevolg van diefstal of brand, dan is dit tot een bedrag van ten hoogste € 5000,- meeverzekerd.

accessoires

Dan zijn er nog al die accessoires die het mobiele leven nog makkelijker maken. Zoals een fietsenrek, een caravanmover, zonnepanelen en een satellietschotel. Wel zo fijn als ook die spullen meeverzekerd zijn. Deze aanvullende dekking vergoedt schade aan jouw accessoires tot maar liefst € 2.500,-.

voortent of luifel

Een voortent of luifel is als het ware een vergroting van je leefruimte. Wil je daarom ook meteen een ruimere dekking? Dan kun je dit bij onze caravanverzekering aanvullend verzekeren. Jouw voortent of luifel is verzekerd tot wel € 2.500,-.