caravanverzekering

jouw caravan in een handomdraai verzekerd

aanvullende dekking caravanverzekering

Met de basisdekking van HEMA is jouw caravan al goed verzekerd. Toch is het soms fijn nét iets meer zekerheid te hebben. Daarom kun je jouw caravanvakantie bij HEMA eenvoudig aanvullend verzekeren. Voor elke wens bieden wij een aanvullende dekking caravanverzekering. Zo maak jij jouw verzekering en vakantie helemaal compleet.

complete bescherming van je ‘thuis van huis’

 • Tien jaar nieuwwaardedekking
  Op je nieuwe caravan ben je extra zuinig. Met de aanvullende nieuwwaardedekking verzeker jij je caravan tien jaar tegen de volledige nieuwwaarde. Let op: deze dekking kun je alleen kiezen wanneer jouw caravan niet ouder is dan twee jaar.
 • Hagel
  Met de aanvullende hageldekking verzeker jij je caravan voor schade als gevolg van hagel. Heb je een hagelbestendig dak? Dan ontvang je korting op deze aanvullende dekking caravanverzekering.
 • Inboedel
  Je staat er elke keer weer van te kijken hoeveel spullen in jouw caravan passen. Als je schade aan de inboedel van je caravan hebt als gevolg van diefstal of brand, dan is deze tot een bedrag van maximaal 5000.- verzekerd via de aanvullende inboedeldekking.
 • Accessoires
  Al die accessoires die het mobiele leven nog makkelijker maken, die wil je natuurlijk goed verzekeren. Een fietsenrek, caravanmover, satellietschotel of zelfs zonnepanelen: wel zo fijn als ook die spullen meeverzekerd zijn. De accessoiresdekking vergoedt schade aan jouw accessoires tot maar liefst 2500.-!
 • Voortent of luifel
  Een voortent of luifel is als het ware een vergroting van je leefruimte. Wil je daarom ook meteen een ruimere dekking? Dan kun je dit bij onze caravanverzekering aanvullend verzekeren. Jouw voortent of luifel is met deze dekking tot wel 2500.- verzekerd.

aanvullende dekking caravanverzekering afsluiten

Net als het afsluiten van een verzekering voor jouw ‘thuis van huis’, is het kiezen van een aanvullende dekking caravanverzekering een fluitje van een cent. Dat doe je namelijk online. Gewoon, via onze site. Vul je gegevens en die van de caravan in en bereken direct je voordelige premie. Kies vervolgens de aanvullende dekkingen die aansluiten op jouw wensen. Je ziet direct de hoogte van jouw maandpremie. Doorloop de eenvoudige stappen en voor je het weet profiteer ook jij van alle voordelen die HEMA biedt. Een fijne reis gegarandeerd!

jouw caravan in een handomdraai verzekerd

jouw voordeel bij HEMA

 • standaard vijf jaar nieuwwaardedekking
 • zeer laag eigen risico
 • voorwaarden in begrijpelijke taal

overstaphulp

Wil je overstappen naar de caravanverzekering van HEMA? Klik dan hier om gebruik te maken van onze overstaphulp.

ga naar de overstaphulp