caravanverzekering

jouw caravan in een handomdraai verzekerd

basisdekking caravanverzekering: volop vakantie

Een goede verzekering geeft een veilig gevoel. Met de caravanverzekering van HEMA ben je standaard WA + Volledig Casco verzekerd. Schade aan jouw ‘thuis van huis’ is in onze basisdekking caravanverzekering uiteraard gedekt. En dat geldt ook voor de spullen die tot de standaarduitrusting van je caravan behoren. Daarnaast ben je automatisch verzekerd voor aansprakelijkheid van schade die je caravan veroorzaakt. Tot wel 500.000.-!

standaard gewoon goed verzekerd

De basisdekking caravanverzekering van HEMA is er om je te helpen op het moment dat je echt hulp nodig hebt. Daarom is hulpverlening bij een ongeval in binnen- en buitenland automatisch onderdeel van je polis. Andere, belangrijke verzekerde risico’s zijn:

  • botsen, omslaan, van de weg of te water geraken
  • brand, ontploffing, zelfontbranding
  • een andere plotseling en onvoorzien van buiten komende gebeurtenis

HEMA vergoedt ook schade die ontstaat doordat iets aan de caravan zelf kapot gaat. Net als schade aan de caravan die ontstaat doordat iets kapot gaat aan de auto die de caravan trekt.

basisdekking caravanverzekering: diefstalpreventie

Een caravan is eenvoudig mee te nemen. Dat geldt voor jou, maar helaas ook voor dieven. Daarom kun je jouw caravan alleen bij ons verzekeren, wanneer de beveiliging op orde is. Staat jouw caravan niet in een afgesloten ruimte, dan is een koppelingsslot of wielklem verplicht binnen onze basisdekking caravanverzekering. Heeft jouw caravan een oorspronkelijke cataloguswaarde van meer dan 12.500.-? Dan moet jij je caravan beveiligen met een koppelingsslot én een wielklem. Diefstal, dat is al erg genoeg. Dat begrijpen we. Daarom verzachten we graag de pijn. Bij caravans jonger dan vijf jaar vergoeden we als pleister op de wonde de nieuwwaarde van jouw caravan.

jouw caravan in een handomdraai verzekerd

aanvullende dekkingen: een complete verzekering

Met onze ruime basisdekking caravanverzekering, is jouw caravan standaard goed verzekerd. Toch is het goed mogelijk dat je liever voor nét wat meer zekerheid kiest. Daarom bieden we verschillende aanvullende dekkingen aan, zodat je zelf bepaalt wat je extra wilt verzekeren. Kies bijvoorbeeld voor tien jaar nieuwwaardedekking, een aanvullende hageldekking of verzeker je inboedel en accessoires. Je verzekering maak je eenvoudig compleet, gewoon via onze site. Omdat we weten hoe belangrijk jouw vakantie is, doen we niet moeilijk over eigen risico. Dat houden we zo laag mogelijk. Per schade betaal je slechts 50.-. Zo houd je genoeg over voor leuke dingen. Laat de vakantiepret maar beginnen!

jouw voordeel bij HEMA

  • standaard vijf jaar nieuwwaardedekking
  • zeer laag eigen risico
  • voorwaarden in begrijpelijke taal

overstaphulp

Wil je overstappen naar de caravanverzekering van HEMA? Klik dan hier om gebruik te maken van onze overstaphulp.

ga naar de overstaphulp