dierenverzekering

jouw voordeel bij HEMA

  • uitgebreide dekking
  • geen verhoogde premie voor rasdieren
  • dagelijks opzegbaar

binnen 5 minuten online geregeld

dierenverzekering

basisverzekering

Je wilt jouw huisdier alle zorg een aandacht geven. Met de goedkope dierenverzekering van HEMA kun je jouw huisdier verzekeren tegen medische kosten. Met de basisdekking van onze dierenverzekering is standaard al veel gedekt. Een geruststellend gevoel. Zo is jouw huisdier onder andere verzekerd voor consulten en behandelingen bij de dierenarts, narcose, röntgenfoto's, echografie en alle geregistreerde medicijnen zoals vastgelegd in de Diergeneesmiddelenwet.

ga naar basisdekking

Wil je het meest zekere voor het onzekere nemen? Dan kun je kiezen uit verschillende aanvullende dekkingen bij de dierenverzekering. Zo verzeker je jouw hond of kat voor net dat beetje extra en kom je niet voor verrassingen te staan. Hier kun je onder andere kiezen voor de aanvullende dekkingen tandarts en chemotherapie en radiotherapie.

ga naar aanvullende dekkingen

Elke keer dat je bij HEMA declaraties indient voor de dierenverzekering betaal je een eigen bijdrage van € 45,-. Om de eigen bijdrage maar één keer te hoeven betalen, adviseren we je de declaraties op te sparen en één keer per jaar tegelijk in te dienen.

ga naar eigen bijdrage


de voordelen van onze goedkope dierenverzekering

Jouw huisdier, daar wil je zo goed mogelijk voor zorgen. Maar ook dieren worden soms ziek. En voor een zieke hond of kat kunnen de kosten hoog oplopen. Met de goedkope dierenverzekering van HEMA is jouw huisdier goed en betaalbaar verzekerd voor medische zorg.

lage premie >

Je betaalt bij HEMA een lage prijs voor je dierenverzekering. Voor minder dan € 9,50 per maand voor jouw kat en voor nog geen € 12,50 per maand voor jouw hond kun je jouw huisdier al bij HEMA verzekeren. Medische kosten zijn verzekerd tot € 3000,- per verzekeringsjaar. Wil je precies weten hoe laag de premie is? Bereken het snel en makkelijk. Gewoon hier op de site.

uitgebreide dekking voor jouw hond of kat >

Een goedkope verzekering voor jouw hond of kat is pas een prettig idee als je zeker weet dat er niet op de dekking wordt beknibbeld. Daarom kun je bij de dierenverzekering van HEMA rekenen op een uitgebreide dekking. Kijk onder het kopje dekking hierboven wat daaronder valt.

geen hogere premies voor rasdieren >

De liefde voor jouw dier is onvoorwaardelijk. Jouw hond of kat heeft recht op goede medische zorg. Rasdier of niet, bij HEMA weet je zeker dat de medische kosten goed gedekt zijn.