dierenverzekering

jouw huisdier heel eenvoudig verzekerd

aanvullende dekking dierenverzekering: elke zorg

De basisdekking van onze dierenverzekering zorgt ervoor dat je jouw huisdier in de meeste gevallen uitstekende medische zorg kunt bieden. Wil je het zekere voor het onzekere nemen? Dan kun je bij het afsluiten van de verzekering kiezen voor diverse extra dekkingen. Let op: een aanvullende dekking dierenverzekering kun je niet meer bijsluiten als de verzekering reeds is ingegaan.

jouw huisdier in topvorm

Kies je voor de dekking fysiotherapie en preventieve zorg, dan blijft jouw huisdier in topvorm! Onder deze aanvullende dekking dierenverzekering vallen bijvoorbeeld kosten voor fysiotherapie door een dierfysiotherapeut*. Ook hydrotherapie en chiropractie vallen onder deze dekking. Heb je een doorverwijzing gehad van jouw dierenarts? Dan betalen wij de kosten. Wel geldt een maximumbedrag van 750.- per verzekeringsjaar. Voor zorg om ziektes te voorkomen vergoeden we maximaal 75.- per verzekeringsjaar.

*Let op: de dierfysiotherapeut moet ingeschreven staan bij de Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie bij Dieren (NVFD)

aanvullende dekking dierverzekering: tandarts

Gebitsproblemen zijn voor jouw beestje minstens net zo vervelend als voor ons mensen. Hoe vervelend ook, de kosten die aan een tandartsbezoek verbonden zijn lopen snel op. Wij verzachten in elk geval de financiële (kies)pijn met de tandartsdekking. Onderstaande kosten worden voor 50 procent vergoed, tot maximaal 500.- per verzekeringsjaar. Deze aanvullende dekking dierenverzekering vergoedt deze kosten alleen als een ingreep volgens de dierenarts of dierenspecialist van jouw huisdier medisch nodig zijn.

  • De periodieke schoonmaakkosten van het gebit, inclusief narcose en bewaking.
  • Wortelkanaalbehandelingen en het vullen van gaatjes.
  • Medisch noodzakelijke orthodontische ingrepen. Uitgesloten zijn aangeboren gebits- en kaakaandoeningen.

doorlopende reisverzekering: gezellig mee op reis

Gaat jouw huisdier gezellig mee op reis? Met de doorlopende reisverzekering is jouw hond of kat meeverzekerd in binnen- en buitenland. Hij of zij kan dankzij deze aanvullende dekking dierenverzekering rekenen op medische zorg in de gehele Europese Unie, inclusief de Azoren, Madeira, Canarische Eilanden en Turkije. De maximale vergoeding is 1000.- per jaar. De dekking is voor jouw huisdier dezelfde als bij de dierenverzekering van HEMA die je voor Nederland hebt afgesloten.

de beste zorg bij ziekte

Het is een vreselijk idee, maar als jouw hond of kat ziek wordt wil je alleen het beste voor het beestje. Naast de emotionele, zijn ook de financiële gevolgen van behandelingen van ziektes ingrijpend. Daarom biedt HEMA deze aanvullende dekking dierenverzekering voor chemo- en radiotherapie. We komen je tegemoet in de kosten. Je kunt rekenen op vijftig procent vergoeding van de kosten bij een oncologische medicatie.

jouw huisdier heel eenvoudig verzekerd

een passend afscheid

Als jouw geliefde huisdier overlijdt, heb je al genoeg aan je hoofd en wil je dat alles gewoon is geregeld. Met een aanvullende dekking dierenverzekering voor een crematie, is jouw hond of kat verzekerd van een passend afscheid. Naast de crematie is ook de reis naar crematorium van jouw keuze in Nederland gedekt. De maximale vergoeding bedraagt 500.-.

jouw voordeel bij HEMA

  • uitgebreide dekking
  • scherpe premie voor rasdieren
  • dagelijks opzegbaar

overstaphulp

Wil je overstappen naar de dierenverzekering van HEMA? Klik dan hier om gebruik te maken van onze overstaphulp.

ga naar de overstaphulp