dierenverzekering

jouw huisdier heel eenvoudig verzekerd

eigen bijdrage dierenverzekering: zo werkt het

Wat de reden van het bezoek aan de dierenarts of specialist ook is; kies je voor de HEMA-dierenverzekering, dan weet je zeker dat jij en jouw huisdier goed gedekt zijn. In veel gevallen vergoeden wij grotendeels de gemaakte kosten. En omdat goede medische zorg al duur genoeg is, houden we het eigen risico en de eigen bijdrage dierenverzekering zo laag mogelijk.

welk bedrag betaal je zelf?

Voor iedere declaratie moet je een bedrag zelf betalen. Dit bedrag bestaat uit een eigen risico en eigen bijdrage dierenverzekering. Het eigen risico is een percentage van de verzekerde medische kosten. Voor de basisverzekering is dit 15 procent. Voor aanvullende dekkingen is dit 50 procent.

wat is mijn eigen bijdrage dierenverzekering?

Voor het indienen van declaraties geldt naast het eigen risico ook een eigen bijdrage bij de dierenverzekering. Deze eigen bijdrage is 45.-. Tip: spaar je declaraties op en dien deze één keer per jaar in. Zo betaal je dit bedrag maar één keer. Je kunt nota’s indienen tot maximaal één jaar na de behandeldatum. Om een declaratie in te dienen kun je een declaratieformulier downloaden, invullen en samen met de nota’s mailen of opsturen. Je vindt het declaratieformulier op de pagina schade melden, onder het kopje dierenverzekering.

jouw huisdier heel eenvoudig verzekerd

uitgebreide dekking, scherpe premie

Ben je overtuigd van onze uitgebreide dekking, soepele voorwaarden en voordelige premie? Sluit dan eenvoudig een dierenverzekering voor jouw huisdier af. Gewoon, via onze site. Bij HEMA bepaal je zelf wat je verzekert; zo weet je zeker dat je jouw hond of kat uitstekende medische zorg kunt bieden! Onze verzekeringen zijn bovendien dagelijks opzegbaar.

jouw voordeel bij HEMA

  • uitgebreide dekking
  • scherpe premie voor rasdieren
  • dagelijks opzegbaar

overstaphulp

Wil je overstappen naar de dierenverzekering van HEMA? Klik dan hier om gebruik te maken van onze overstaphulp.

ga naar de overstaphulp