hondenverzekering

jouw voordeel bij HEMA

  • uitgebreide dekking
  • scherpe premie voor rasdieren
  • dagelijks opzegbaar

binnen 5 minuten online geregeld

hondenverzekering voor je trouwste vriend

Een hond is je trouwste vriend. En echte vrienden verdienen alleen de allerbeste zorg. Als er iets met je favoriete viervoeter gebeurt, is een hondenverzekering van HEMA wel zo’n prettige gedachte. Zo kun je jouw huisdier alle medische zorg bieden die het beestje verdient.

klanten beoordelen de HEMA dierenverzekering met een

8.4

basisverzekering

Je wilt jouw hond of kat alle zorg en aandacht geven. Met de dierenverzekering van HEMA kun je jouw huisdier verzekeren tegen medische kosten. Met de basisdekking van onze dierenverzekering is standaard al veel gedekt. Een geruststellend gevoel. Zo is jouw hond of kat onder andere verzekerd voor consulten en behandelingen bij de dierenarts, narcose, röntgenfoto's, echografie en alle geregistreerde medicijnen zoals vastgelegd in de Diergeneesmiddelenwet.

ga naar basisdekking

aanvullende dekkingen

Wil je het zekere voor het onzekere nemen? Dan kun je kiezen uit verschillende aanvullende dekkingen bij de dierenverzekering. Zo verzeker je jouw hond of kat voor net dat beetje extra en kom je niet voor verrassingen te staan. Hier kun je onder andere kiezen voor de aanvullende dekkingen doorlopende reis, fysiotherapie, gedragstherapie, tandarts, chemotherapie en radiotherapie.

ga naar aanvullende dekkingen

eigen bijdrage

Voor het indienen van declaraties voor de dierenverzekering geldt naast het eigen risico een eigen bijdrage. Deze eigen bijdrage is € 45,-. Je kunt al je declaraties opsparen en deze één keer per jaar indienen, zo betaal je de eigen bijdrage maar één keer. Je kunt nota’s indienen tot maximaal 1 jaar na de behandeldatum. Om een declaratie in te dienen kun je een declaratieformulier downloaden, invullen en samen met de nota’s mailen of opsturen. Je vindt het declaratieformulier op de pagina schade melden onder het kopje dierenverzekering.

ga naar eigen bijdrage

declaratie indienen

Om declaraties voor de dierenverzekering in te dienen vul je het declaratieformulier in. Deze kun je naar ons opsturen of mailen. Je vindt het declaratieformulier op de pagina ‘schade melden’.

naar schademelden

overstaphulp

Wil je overstappen naar de dierenverzekering van HEMA? Klik dan hier om gebruik te maken van onze overstaphulp.

ga naar de overstaphulp

jouw loebas betaalbaar verzekerd

Met de uitgebreide basisdekking is jouw hond onder meer verzekerd voor een consult bij de dierenarts tot maximaal €50, narcose, röntgenfoto’s en alle medicijnen die zijn geregistreerd in de Diergeneesmiddelenwet. En dat voor minder dan € 12.50 per maand. Voor die premie zijn onder meer medische kosten gedekt tot € 3000,- per verzekeringsjaar. Bereken zelf snel en makkelijk je premie en binnen een paar minuten is jouw hond betaalbaar verzekerd.

aanvullende dekkingen hondenverzekering

Wij weten hoeveel je hond voor je betekent. De basisdekking van een hondenverzekering beschermt je trouwe viervoeter voor de meeste kwaaltjes, maar om helemaal niets aan het toeval over te laten heeft HEMA de aanvullende dekkingen. Daarmee kun je je huisdier onder meer voor een verrassend laag bedrag verzekeren voor fysiotherapie, tandartsbezoekjes, chemo- en radiotherapie en crematie. Ook is het mogelijk een doorlopende reisverzekering af te sluiten voor een huisdier.

liefde zonder grenzen

De onvoorwaardelijke liefde voor je hond kent geen grenzen. Dat weten we. Daarom maken we bij HEMA geen onderscheid. Rasdier of niet, bij HEMA weet je dat de medische kosten van jouw huisdier goed gedekt zijn. Je wilt er liever niet aan denken, dat begrijpen we, maar mocht je hond overlijden of vermist worden dan kun je de hondenverzekering van HEMA dezelfde dag nog beëindigen. Heb je teveel premie betaald? Dan wordt dit bedrag teruggestort. Op naar een lang en gelukkig hondenleven!