hondenverzekering

jouw hond heel eenvoudig verzekerd

jouw voordeel bij HEMA

  • uitgebreide dekking
  • geen verhoogde premie voor rasdieren
  • dagelijks opzegbaar

binnen 5 minuten online geregeld

een hondenverzekering voor je trouwste vriend

Een hond is je trouwste vriend. En echte vrienden verdienen alleen de allerbeste zorg. Als er iets met je favoriete viervoeter gebeurt, is een hondenverzekering van HEMA wel zo’n prettige gedachte. Zo kun je jouw huisdier alle medische zorg bieden die het beestje verdient.

basisverzekering

Je wilt jouw huisdier alle zorg een aandacht geven. Met de goedkope dierenverzekering van HEMA kun je jouw huisdier verzekeren tegen medische kosten. Met de basisdekking van onze dierenverzekering is standaard al veel gedekt. Een geruststellend gevoel. Zo is jouw huisdier onder andere verzekerd voor consulten en behandelingen bij de dierenarts, narcose, röntgenfoto's, echografie en alle geregistreerde medicijnen zoals vastgelegd in de Diergeneesmiddelenwet.

ga naar basisdekking

aanvullende dekkingen

Wil je het meest zekere voor het onzekere nemen? Dan kun je kiezen uit verschillende aanvullende dekkingen bij de dierenverzekering. Zo verzeker je jouw hond of kat voor net dat beetje extra en kom je niet voor verrassingen te staan. Hier kun je onder andere kiezen voor de aanvullende dekkingen tandarts en chemotherapie en radiotherapie.

ga naar aanvullende dekkingen

eigen bijdrage

Elke keer dat je bij HEMA declaraties indient voor de dierenverzekering betaal je een eigen bijdrage van € 45,-. Om de eigen bijdrage maar één keer te hoeven betalen, adviseren we je de declaraties op te sparen en één keer per jaar tegelijk in te dienen.

ga naar eigen bijdrage

declaratie indienen

Om declaraties voor de dierenverzekering in te dienen vul je het declaratieformulier in. Deze kun je naar ons opsturen of mailen. Je vindt het declaratieformulier op de pagina ‘schade melden’.

naar schademelden

overstaphulp

Wil je overstappen naar de dierenverzekering van HEMA? Klik dan hier om gebruik te maken van onze overstaphulp.

ga naar de overstaphulp

jouw loebas betaalbaar verzekerd

Met de uitgebreide basisdekking is jouw hond onder meer verzekerd voor een consult bij de dierenarts, narcose, röntgenfoto’s en alle medicijnen die zijn geregistreerd in de Diergeneesmiddelenwet. En dat voor minder dan € 12.50 per maand. Voor die premie zijn onder meer medische kosten gedekt tot € 3000,- per verzekeringsjaar. Bereken zelf snel en makkelijk je premie en binnen een paar minuten is jouw hond betaalbaar verzekerd.

aanvullende dekkingen hondenverzekering

Wij weten hoeveel je huisdier voor je betekent. De basisdekking van een hondenverzekering beschermt je trouwe viervoeter voor de meeste kwaaltjes, maar om helemaal niets aan het toeval over te laten heeft HEMA de aanvullende dekkingen. Daarmee kun je je huisdier onder meer voor een verrassend laag bedrag verzekeren voor fysiotherapie, tandartsbezoekjes, chemo- en radiotherapie en crematie. Ook is het mogelijk een doorlopende reisverzekering af te sluiten voor een huisdier.

liefde zonder grenzen

De onvoorwaardelijke liefde voor je huisdier kent geen grenzen. Dat weten we. Daarom maken we bij HEMA geen onderscheid. Rasdier of niet, bij HEMA weet je dat de medische kosten van jouw huisdier goed gedekt zijn. Je wilt er liever niet aan denken, dat begrijpen we, maar mocht je hond overlijden of vermist worden dan kun je de hondenverzekering van HEMA dezelfde dag nog beëindigen. Heb je teveel premie betaald? Dan wordt dit bedrag teruggestort. Op naar een lang en gelukkig hondenleven!