kattenverzekering

jouw kat heel eenvoudig verzekerd

jouw voordeel bij HEMA

  • uitgebreide dekking
  • geen verhoogde premie voor rasdieren
  • dagelijks opzegbaar

binnen 5 minuten online geregeld

een kattenverzekering, wél voor de poes

Je wilt je kat of kater de beste zorg geven. Dat spreekt voor zich. Maar een bezoekje aan de dierenarts kan soms flink in de papieren lopen. Om je huisdier de beste zorg te garanderen, is er de kattenverzekering van HEMA. Daarmee weet je zeker dat jouw huiskamertijger elk van z’n negen levens behoudt.

basisverzekering

Je wilt jouw huisdier alle zorg een aandacht geven. Met de goedkope dierenverzekering van HEMA kun je jouw huisdier verzekeren tegen medische kosten. Met de basisdekking van onze dierenverzekering is standaard al veel gedekt. Een geruststellend gevoel. Zo is jouw huisdier onder andere verzekerd voor consulten en behandelingen bij de dierenarts, narcose, röntgenfoto's, echografie en alle geregistreerde medicijnen zoals vastgelegd in de Diergeneesmiddelenwet.

ga naar basisdekking

aanvullende dekkingen

Wil je het meest zekere voor het onzekere nemen? Dan kun je kiezen uit verschillende aanvullende dekkingen bij de dierenverzekering. Zo verzeker je jouw hond of kat voor net dat beetje extra en kom je niet voor verrassingen te staan. Hier kun je onder andere kiezen voor de aanvullende dekkingen tandarts en chemotherapie en radiotherapie.

ga naar aanvullende dekkingen

eigen bijdrage

Elke keer dat je bij HEMA declaraties indient voor de dierenverzekering betaal je een eigen bijdrage van € 45,-. Om de eigen bijdrage maar één keer te hoeven betalen, adviseren we je de declaraties op te sparen en één keer per jaar tegelijk in te dienen.

ga naar eigen bijdrage

declaratie indienen

Om declaraties voor de dierenverzekering in te dienen vul je het declaratieformulier in. Deze kun je naar ons opsturen of mailen. Je vindt het declaratieformulier op de pagina ‘schade melden’.

naar schademelden

overstaphulp

Wil je overstappen naar de dierenverzekering van HEMA? Klik dan hier om gebruik te maken van onze overstaphulp.

ga naar de overstaphulp

kijk de kat vooral niet uit de boom

Een kattenverzekering is niet alleen eenvoudig af te sluiten, maar bovendien ook verrassend voordelig. Voor een lage maandpremie dekt de basisverzekering van HEMA medische kosten tot € 3000,- per verzekeringsjaar. Wel zo’n fijne gedachte, zeker wanneer jouw poes of kater ’s nachts nog weleens op avontuur gaat. In de buitenlucht lopen katten immers flink wat meer risico. Zo kunnen ze zomaar in aanraking komen met andere dieren, die net op dat moment hun territorium afbakenen of zelfs betrokken raken bij een ongeluk.

kattenverzekering: geen onverwacht hoge kosten

Speciaal voor onverwachte bezoekjes aan de dierenarts is er de kattenverzekering. Voor een vast bedrag per maand, is jouw huisdier verzekerd van de zorg waar het beestje recht op heeft. De basisdekking van HEMA verzekert katten standaard voor onder meer consulten en behandelingen bij een dierenarts, maar ook narcose, röntgenfoto’s en medicijnen zijn bijvoorbeeld gedekt. Liever het zekere voor het onzekere nemen? De aanvullende dekkingen van de dierenverzekering sluiten alle risico’s op extra kosten uit.

liefde zonder grenzen

HEMA houdt van alle huisdieren. We maken dan ook geen onderscheid tussen rasdieren. Voor elk huisdier geldt dat de medische kosten goed gedekt zijn en daar verandert niets aan. Zelf de premie van een kattenverzekering uitrekenen? Dat kan snel en eenvoudig via onze website. Profiteer van een uitgebreide dekking voor een kleine prijs en geef jouw kat de zorg die het beestje verdient!