fietsverzekering

jouw voordeel bij HEMA

  • al vanaf € 2,50 per maand
  • ook voor tweedehands fietsen
  • eenvoudig online afsluiten

binnen 5 minuten online geregeld

fietsverzekering

basisverzekering

Wil je jouw fiets verzekeren tegen diefstal voor een lage premie? Dan is de fietsverzekering van HEMA een goede keuze. Zo biedt de basisdekking een aankoopwaardegarantie van 3 jaar en zijn je accessoires tot maximaal 10% van de aankoopprijs van je fiets meeverzekerd.

ga naar basisdekking

aanvullende dekkingen

Met de basisdekking van de fietsverzekering ben je prima verzekerd tegen diefstal voor weinig geld. Wil je nog meer zekerheid? Ook dat kan voordelig. Met de aanvullende dekkingen kun je jouw verzekering helemaal op maat maken.

ga naar aanvullende dekkingen

eigen risico

Bij HEMA Verzekeringen betaal je nooit te veel. Ook het eigen risico houdt HEMA zo laag mogelijk. Het eigen risico bedraagt slechts € 25,- per gebeurtenis.

ga naar eigen risico


de voordelen van onze fietsverzekering

Jouw fiets, die heb je gewoon nodig. Bij HEMA snappen we dat je daar zuinig op bent. Al vanaf 2,50 per maand kun je jouw fiets zonder gedoe goed verzekeren tegen diefstal. Dit regel je simpel en snel op verzekerdbijHEMA.nl. Zo blijft fietsen betaalbaar.

al vanaf 2,50 per maand >

Met de voordelige fietsverzekering van HEMA betaal je maandelijks een lage premie. Je hoeft dus niet in één keer de premie voor 3 of 5 jaar vooraf te betalen. Precies weten hoe laag jouw premie is? Bereken het snel en makkelijk online. Gewoon hier op de site.

ook voor tweedehands fietsen >

Niet alleen nieuwe fietsen kun je verzekeren bij HEMA, ook tweedehands fietsen kun je voordelig verzekeren.

drie jaar aanschafwaardegarantie >

Je weet zelf wel dat je je fiets goed op slot moet zetten, dus als hij dan toch gestolen wordt dan doen we niet moeilijk. Met een fietsverzekering van HEMA wordt na het kopen van een fiets, 3 jaar lang de volledige aankoopprijs vergoed. Zo is jouw nieuwe fiets goed verzekerd.

eenvoudig online af te sluiten >

Het afsluiten is heel eenvoudig. Je kunt de fietsverzekering van HEMA simpel zelf afsluiten, via de website, wanneer je maar wilt.

dagelijks opzegbaar >

Onze fietsverzekering kun je weer opzeggen wanneer je maar wilt. Je zit dus niet vast aan een contract voor een jaar of langer. Opzeggen doe je zelf in jouw online polismap.