fietsverzekering

jouw voordeel bij HEMA

  • al vanaf € 2,50 per maand
  • ook voor tweedehands fietsen
  • eenvoudig online afsluiten

binnen 5 minuten online geregeld

fietsverzekering: voordelig en zonder gedoe

Jouw fiets, die heb je gewoon nodig. Of het nu voor woon-werkverkeer is of de fietstochten die je voor je plezier maakt. Bij HEMA snappen we dat je zuinig bent op je tweewieler. Daarom kun je bij ons jouw fiets - welk type dan ook - al vanaf € 2,50 per maand goed verzekeren tegen diefstal. Een fietsverzekering regel je simpel en snel op verzekerdbijHEMA.nl. Zo blijft fietsen betaalbaar.

klanten beoordelen HEMA verzekeringen met een

8.4

basisverzekering

Wil je jouw fiets verzekeren tegen diefstal voor een lage premie? Dan is de fietsverzekering van HEMA een goede keuze. Zo biedt de basisdekking een aankoopwaardegarantie van 3 jaar en zijn je accessoires tot maximaal 10% van de aankoopprijs van je fiets meeverzekerd.

ga naar basisdekking

aanvullende dekkingen

Met de basisdekking van de fietsverzekering ben je prima verzekerd tegen diefstal voor weinig geld. Wil je nog meer zekerheid? Ook dat kan voordelig. Met de aanvullende dekkingen kun je jouw verzekering helemaal op maat maken.

ga naar aanvullende dekkingen

eigen risico

Bij HEMA Verzekeringen betaal je nooit te veel. Ook het eigen risico houdt HEMA zo laag mogelijk. Het eigen risico bedraagt slechts € 25,- per gebeurtenis.

ga naar eigen risico

overstaphulp

Wil je overstappen naar de fietsverzekering van HEMA? Klik dan hier om gebruik te maken van onze overstaphulp.

naar de overstaphulp

Scherpe premie, snel beklonken

Met onze voordelige fietsverzekering betaal je maandelijks een lage premie. Je hoeft dus niet in één keer de premie voor drie of vijf jaar vooraf te betalen. Precies weten hoe laag jouw maandelijkse kosten zijn? Bereken het snel en makkelijk online. Gewoon hier op de site. Niet alleen nieuwe fietsen kun je bij ons verzekeren, ook tweedehands fietsen kunnen voordelig verzekerd worden tegen diefstal.

Drie jaar aanschafwaardegarantie

Je weet zelf wel dat je je fiets goed op slot moet zetten, dus als hij dan toch gestolen wordt dan doen we niet moeilijk. Met de fietsverzekering van HEMA wordt na het kopen van een fiets drie jaar lang de volledige aankoopprijs vergoed. Zo is jouw nieuwe fiets goed verzekerd. Daarnaast is het mogelijk je verzekering uit te breiden met een tweetal aanvullende dekkingen. Met de rechtsbijstand-dekking worden juridische kosten vergoed, bijvoorbeeld als je betrokken bent geweest bij een ongeval. Door de ongevallen-opzittendendekking ben je verzekerd voor schade aan alle personen op jouw fiets bij een ongeluk.

Een fietsverzekering eenvoudig online afsluiten

Een verzekering voor je tweewieler afsluiten is heel eenvoudig. Je kunt de fietsverzekering van HEMA namelijk simpel zelf afsluiten via de website, wanneer je maar wilt. Bovendien zijn accessoires tot maximaal 10% van de aanschafwaarde automatisch meeverzekerd wanneer deze vermeld staan op de aankoopbon. Wij houden van duidelijkheid: onze polisvoorwaarden zijn helder en makkelijk leesbaar.