fietsverzekering basis

jouw fiets in een oogwenk verzekerd

de basisdekking fietsverzekering voor élke fiets

De fietsverzekering Basis van HEMA is een verzekering tegen diefstal. Wanneer jouw fiets wordt gestolen, bepalen we de waarde van jouw fiets aan de hand van de aankoopprijs. In de eerste drie jaar vergoeden we vanuit de fietsverzekering Basis de volledige aankoopprijs, daarna geldt een afschrijvingsregeling. Dit geldt ook voor tweedehands fietsen.

welke fietsen verzekeren we?

Bij HEMA is het mogelijk vrijwel alle fietsen te verzekeren. Gewone fietsen, mountainbikes (ATB’s), racefietsen, e-bikes, maar ook bakfietsen, ligfietsen, tandems en kinderfietsen. De basisdekking fietsverzekering is alleen bedoeld voor privégebruik van de fiets. Fietsen worden regelmatig gestolen, dus er is één ding van belang. Jouw fiets moet voorzien zijn van een ART goedgekeurd slot (categorie 2). En dat slot moet je natuurlijk ook gebruiken. Wij vragen bij diefstal naar de sleutels van het slot en die moet je beiden kunnen overleggen.

basisdekking fietsverzekering dekt ook accessoires

Accessoires zijn tot 150.- meeverzekerd als ze staan vermeld op de aankoopbon. En omdat je bij HEMA nooit te veel betaalt, heb je ook geen eigen risico. Wil je precies weten wat onze uitgebreide basisdekking fietsverzekering dekt? Dat lees je terug in onze makkelijk leesbare voorwaarden.

jouw fiets in een oogwenk verzekerd

verzeker jouw fiets voordelig en ruim bij HEMA

Wil je zeker weten dat jouw fiets goed verzekerd is? Kies dan voor de voordelige fietsverzekering Basis van HEMA. Al vanaf 2,50 euro per maand profiteer je, of je nu een nieuwe of tweedehands fiets rijdt, van onze ruime basisdekking. Wordt jouw nieuwe fiets gestolen? Geen zorgen. Wij vergoeden na het kopen van een fiets drie jaar lang de volledige aankoopprijs. En met de aanvullende dekkingen van HEMA maak je jouw verzekering helemaal compleet. Direct een fietsverzekering afsluiten? Dat doe je eenvoudig online, gewoon via onze website.

jouw voordeel bij HEMA

  • tijdelijk 10% korting op je premie
  • uitgebreide dekking voor diefstal en schade
  • tot 3 jaar na aankoop de aanschafwaarde terug
  • geen eigen risico

overstaphulp

Wil je overstappen naar de fietsverzekering van HEMA? Klik dan hier om gebruik te maken van onze overstaphulp.

ga naar de overstaphulp