fietsverzekering

jouw fiets in een oogwenk verzekerd

geen eigen risico fietsverzekering

Bij HEMA Verzekeringen betaal je nooit te veel. Ook is er daarom geen eigen risico. Verzeker je je fiets bij HEMA? Dan kun je rekenen op een zeer uitgebreide diefstaldekking. En dat alles voor een voordelige premie. We vertellen je graag wat wij voor jou en je fiets doen.

welke bedrag vergoeden wij?

HEMA vergoedt bij diefstal maximaal het bedrag dat je verzekerd hebt. Dit berekenen we op basis van de aanschafprijs van je fiets. Is je fiets gestolen en daarna beschadigd teruggevonden? Dan betalen wij de reparatiekosten. We betalen maximaal het verschil in waarde van je fiets direct voor en na de schade. Zijn de kosten hoger? Dan is je fiets total loss. We betalen in dat geval maximaal 75% van de reparatiekosten.

drie jaar aanschafwaardegarantie

Kies je voor de fietsverzekering van HEMA, dan ben je de eerste drie jaar verzekerd van aanschafwaardegarantie. Dat betekent dat HEMA de eerste drie jaar de volledige aankoopprijs vergoed in het geval van diefstal. Wordt je fiets teruggevonden? Dan betalen we de kosten van het vervoeren van je fiets naar je huisadres. Wil je precies weten wat wij voor jou en je fiets doen in het geval van schade of diefstal? Neem dan een kijkje in onze duidelijke voorwaarden.

jouw fiets in een oogwenk verzekerd

eigen risico fietsverzekering: schade, en nu?

Is je fiets gestolen of heb je schade door een poging tot diefstal van je fiets? Doe dan aangifte bij de politie. Meld daarna online je schade via onze website, zodat wij de schade vast kunnen stellen. In slechts een paar stappen weet je precies waar je aan toe bent. Ga naar je online polismap en klik op schade melden. Aan de hand van enkele simpele vragen vertelt onze online schadehulp precies wat je van HEMA kunt verwachten. Jouw schade wordt zo snel mogelijk vergoed, zodat je voor je het weet weer op het zadel zit!

jouw voordeel bij HEMA

  • uitgebreide dekking voor diefstal en schade
  • tot 3 jaar na aankoop de aanschafwaarde terug
  • geen eigen risico

overstaphulp

Wil je overstappen naar de fietsverzekering van HEMA? Klik dan hier om gebruik te maken van onze overstaphulp.

ga naar de overstaphulp