Kinderzorglijn

Ben je verzekerd bij HEMA Zorgverzekering, dan kun je gewoon terecht bij je eigen huisarts of ziekenhuis. Dat geldt voor jou, maar ook voor je kinderen. Wil je advies over een leuke tandarts en logopedist in de buurt voor je kids, de mogelijkheid tot een second opinion of een verwijzing naar kindergeneeskundespecialisten, dan heeft HEMA de Kinderzorglijn.

Voor je kind wil je altijd de allerbeste zorg, maar hoe weet je waar je deze zorg het beste kunt vinden? Daarvoor heeft HEMA Zorgverzekering een speciale kinderzorglijn ontwikkeld, hier kun je met al je vragen over gezondheidszorg voor kinderen terecht.

De Kinderzorglijn: goede zorg voor jouw kids

Bij de Kinderzorglijn weten ze precies wie bij jou in de buurt gespecialiseerd is in goede zorg voor je kind. Op het moment dat je HEMA Zorgverzekering is ingegaan, kun je gebruikmaken van de Kinderzorglijn. De medewerkers zitten van 08.30 tot 19.00 uur voor je klaar om al je vragen over de zorg voor je kinderen te beantwoorden. Heb je een vraag? Bel dan 088 - 222 43 43. HEMA helpt je graag met een vrijblijvend advies.

Vind een goede fysiotherapeut in de buurt

Wil je met je kind naar een fysiotherapeut die gespecialiseerd is in fysiotherapie voor kinderen? Dan helpt onze kinderzorglijn je graag op weg. Ook is het mogelijk om via de website in contact te komen met de Kinderzorglijn. Vul het contactformulier in en stel je vraag aan onze medewerkers. Je wordt binnen twee werkdagen door ons teruggebeld. Met de zorgverzekering van HEMA heb je een zorgverzekering die aandacht heeft voor jou en voor je gezin.