HEMA Verzekeringen beoordeeld door klanten

Sinds een paar maanden kunnen klanten HEMA Verzekeringen beoordelen op de website Trustpilot.nl. Trustpilot is een online platform waar klanten beoordelingen over bedrijven kunnen schrijven. Bedrijven kunnen hier dan weer op reageren. Iedereen kan een beoordeling schrijven om zo ervaringen met bedrijven te delen met anderen.

Er zijn al 179 klanten die ons beoordeeld hebben. Op basis van deze beoordelingen scoren we een 8.2 gemiddeld. Dit levert ons 4 sterren op. Een score waar we als HEMA Verzekeringen natuurlijk erg blij mee zijn.

De mening van de klant is voor ons erg belangrijk. De beoordelingen die klanten geven over HEMA Verzekeringen worden dan ook erg serieus genomen. Dagelijks worden de beoordelingen bekeken en wordt er als het nodig is gereageerd op de beoordeling of contact opgenomen met de klant. De beoordelingen helpen ons om onze dienstverlening steeds beter te maken en geven ons inzicht in de behoeften van onze klanten. Zo zorgen we er gezamenlijk voor dat onze website nog gebruiksvriendelijker wordt en onze processen nog efficiënter.

Wil je HEMA Verzekeringen beoordelen? Klik hier om een review te schrijven.

Beoordelingen:

“De premie is laag en binnen een paar minuten heb je de verzekering afgesloten. Ik ben er erg over te spreken”

“Top! Goede service en alles online te regelen”

“De reisverzekering was snel en makkelijk af te sluiten, niet duur en nog vlak voor vertrek”

“Het afsluiten van de verzekering gaat snel en makkelijk, en het is allemaal erg duidelijk aangegeven”

“Snel verzekerd en handig dat je alles via mijn polimap terug kan vinden. Ik heb al sinds 2011 een verzekering bij jullie lopen en dat bevalt prima”

“Waar ik overal hoge poliskosten zie, vaak voor een dekking van de medische kosten van 50%, is mijn hond 100% verzekerd voor de kosten van de dierenarts voor een heel schappelijk bedrag. Als bonus wordt ik altijd heel snel en netjes geholpen, ik kreeg zelfs een heel hartelijke mail toen ik mijn lieve hond helaas in moest laten slapen. Ik verwijs iedereen in mijn vriendenkring die een hond of een kat heeft naar de HEMA!”

“De site is helder, een zeer gebruiksvriendelijke manier om een verzekering af te sluiten”

“De voorwaarden zijn helder wat wel en niet is verzekerd. Daarnaast zijn de premies laag ten opzichte van andere verzekeraars. De ene keer dat ik schade heb gehad is vlot en naar tevredenheid opgelost”

Bron: Trustpilot.nl