Steeds meer mensen overwegen om over te stappen van zorgverzekering

De strijdt tussen de zorgverzekeraars is weer in volle gang. Ruim 1,5 miljoen Nederlanders zijn van plan om van zorgverzekering te wissen. De groep mensen die overwegen om van zorgverzekeraar te wisselen wordt ieder jaar groter. Ben jij ook aan het twijfelen om over te stappen? Tot en met 31 december 2016 heb je nog de mogelijkheid om over te stappen naar een andere zorgverzekeraar. Het is dan van belang dat je voor 31 december 2016 je huidige zorgverzekering opzegt.

dit heb je nodig voor het overstappen van zorgverzekering

Het overstappen naar een zorgverzekering van HEMA is gelukkig eenvoudig en snel gedaan. Voor het overstappen van zorgverzekering heb je het Burgerservicenummer nodig van iedereen die je wil verzekeren en de huidige verzekeringsmaatschappij waar zij verzekerd zijn. Daarnaast is het belangrijk om te weten welke zorgverzekering je wil afsluiten.

wees gerust: polisbedenktijd

Bij het afsluiten van een nieuwe zorgverzekering hoort ook een polisbedenktijd. De polisbedenktijd zorgt ervoor dat je je na het overstappen van zorgverzekering nog kan bedenken. Je hebt uiterlijk 14 dagen nadat je je zorgpolis hebt ontvangen de tijd om je zorgverzekering te annuleren. Hiervoor hoef je geen reden op te geven en je betaalt hier ook geen kosten voor.

heb je vragen? spreek met onze zorgadviseurs

Wil je overstappen naar een HEMA zorgverzekering, maar heb je nog vragen of kom je er niet uit? Neem dan gerust contact op met HEMA Overstapassistenten. Zij beantwoorden alle vragen die jij hebt over je zorgverzekering en overstappen. De hulp van onze Overstapassistent is gratis en vrijblijvend.