HEMA inboedelverzekering

jouw voordeel bij HEMA

 • scherpe premie
 • allrisk verzekerd
 • garantie tegen onderverzekering
 • eenvoudig online af te sluiten

binnen 5 minuten online geregeld

inboedelverzekering voor je kostbaarheden

Je eigen woning richt je in met spullen, die voor jou van grote waarde zijn. Van de meest moderne thuisbioscoop tot het eeuwenoude servies van oma, je wilt er niet aan denken dat er iets mee gebeurt. Wanneer je dierbare spullen sneuvelen door brand- of waterschade of ongenode gasten aan de haal gaan met jouw eigendommen, biedt de inboedelverzekering van HEMA hulp. Helaas, we kunnen je kapotte of verdwenen spullen niet weer tevoorschijn toveren. Wel zorgen we ervoor dat je je huis opnieuw kunt inrichten, bijvoorbeeld met de leuke, stijlvolle woonaccessoires van HEMA.

klanten beoordelen HEMA verzekeringen met een

8.7

homies

Jouw huis en mooie spullen betekenen veel voor je. Dat begrijpen we bij HEMA maar al te goed. Daarom werken we nu samen met Homies: een slim alarmsysteem dat jouw buren een seintje geeft bij brand of ongenodigde gasten. Zo is er in bijna alle gevallen binnen 3 minuten iemand ter plekke om de boel te controleren. En mocht dat toch te laat zijn, dan biedt de HEMA Woonverzekering een prima dekking voor inbraak- en brandschade. Kijk op hema.nl/homies voor meer informatie.

basisverzekering

Met een inboedelverzekering van HEMA kun je jouw inboedel verzekeren tegen schade als gevolg van bijvoorbeeld brand, waterschade en inbraak. Onder inboedel worden de roerende zaken verstaan die tot het huishouden behoren, dus schade in en om je huis. Schade aan je huis valt niet binnen deze dekking. Hiervoor hebben we de opstalverzekering.

ga naar basisdekking

aanvullende dekkingen

Met de goedkope inboedelverzekering van HEMA ben je gewoon goed verzekerd. Heb je net dat beetje extra zekerheid nodig dan kun je hierbij kiezen uit de volgende aanvullende dekkingen:

 • aanvullende glasdekking
 • aansprakelijkheidsverzekering
 • ongevallenverzekering
ga naar aanvullende dekkingen

eigen risico

Je bent met de inboedelverzekering All Risk verzekerd. Toch betaal je daarvoor niet meer dan nodig is. Ook het eigen risico houdt HEMA zo laag mogelijk. Per schade is je eigen risico € 100,-.

Maak je gebruik van de herstelservice van HEMA Verzekeringen, dan heb je zelfs helemaal geen eigen risico.

 • Raakt je woning beschadigd door een storm dan heb je altijd een eigen risico van € 225,-.
 • Voor laptops, tablets en telefoons geldt het eigen risico van € 100,-.
 • Voor schade door diefstal van sieraden, audiovisuele- en computerapparatuur en bijzondere bezittingen is het eigen risico € 225,-.
 • Bij diefstal van geld is de vergoeding maximaal € 1.000,-.
ga naar eigen risico

overstaphulp

Wil je overstappen naar de aansprakelijkheidsverzekering van HEMA? Klik dan hier om gebruik te maken van onze overstaphulp.

ga naar de overstaphulp

brand, water en diefstal

Met een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken die tot het huishouden behoren tegen bijvoorbeeld brand, waterschade en diefstal. Alles wat verhuisbaar is valt onder de noemer inboedel. Meubels, kleding, keukenapparatuur, boeken; als je het op kunt pakken, is het verzekerd. Oók tijdens het vervoer bij bijvoorbeeld een verhuizing. Bij HEMA zijn al jouw bezittingen bovendien allrisk gedekt, wel zo’n prettige en vooral veilige gedachte. Schade aan je huis valt niet binnen deze dekking. Hiervoor is de opstalverzekering bedoeld.

goedkope inboedelverzekering zonder risico

Wil je echt alle risico’s uitsluiten? Dat begrijpen we. Daarom biedt HEMA naast een goedkope inboedelverzekering ook verschillende aanvullende dekkingen aan. Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je tot wel één miljoen euro verzekerd voor schade aan anderen. Onze glasverzekering, één van de voordeligste van Nederland, beschermt je tegen financiële schade door een gesneuveld raam, venster of kunststof koepel.

verrassend, eenvoudig, veilig

HEMA doet er alles aan om jouw leven zo leuk en zorgeloos mogelijk te maken. Niet alleen ben je met een inboedelverzekering voor een verrassend laag bedrag allrisk verzekerd, ook wanneer het om eigen risico gaat houden we de schade aan jouw portemonnee klein. Per schadegeval is je eigen risico slechts € 100,-. En om het nog leuker te maken: wie kiest voor de herstelservice van HEMA heeft zelfs helemaal geen eigen risico! Stel zelf eenvoudig je dekking samen en verzeker jouw kostbare bezittingen snel en moeiteloos tegen ‘Moeder Natuur’ en onverlaten. Simpel en zonder gedoe!