verzeker je huis bij HEMA

nu met cadeau­kaart t.w.v 50 euro

woonverzekering

ontvang 10% korting met een Homies Alarm

inboedelverzekering afsluiten: je bezit beschermd

Een inboedelverzekering afsluiten om jouw waardevolle spullen te verzekeren tegen schade door bijvoorbeeld brand, wateroverlast en inbraak is een verstandige keuze. Omdat het al vervelend genoeg is dat je jouw kostbare bezit verloren bent, houden we het bij HEMA heel simpel. Je kunt je inboedel online eenvoudig verzekeren; in een paar stappen ben je gedekt voor de financiële gevolgen.

welke factoren bepalen mijn premie?

Bij het berekenen van de premie die je betaalt spelen verschillende factoren een rol. Zo kijken we onder meer naar de leeftijd van de verzekeringnemer, de gezinssamenstelling, het gebied waar je woont en het type huis dat je bezit. Op basis van deze gegevens berekenen we jouw maandpremie. Voor dit bedrag zijn jouw bezittingen all-risk verzekerd bij schade.

moeiteloos een inboedelverzekering afsluiten

Bij HEMA zijn jouw waardevolle spullen moeiteloos verzekerd. Een inboedelverzekering afsluiten doe je namelijk snel en eenvoudig via onze website. In een paar stappen zijn jouw kostbare bezittingen verzekerd tegen schade.

  • Eerst vul je de gegevens van jouw woning en huishouden in. Wij berekenen direct de maandpremie van jouw inboedelverzekering.
  • Heb je al een HEMA-verzekering? Log dan in op de website, wij vullen je persoonsgegevens automatisch voor je in. Dan zie je ook in één oogopslag hoeveel stapelkorting je ontvangt.
  • Sluit je voor het eerst een verzekering bij ons af? Vul dan eenmalig je gegevens in en maak een account aan. Daarmee kun je snel inloggen in jouw online polismap en voortaan alles zelf via de website regelen. Het enige wat je hoeft te doen nadat je de verzekering hebt afgesloten is je account activeren.
  • We zetten al je gegevens en de door jou gekozen verzekering nog één keer voor je op een rij in een handig overzicht. Klopt alles en ben je net als wij overtuigd van onze dekking, voorwaarden en aantrekkelijke premie? Dan is jouw inboedel met één klik verzekerd.

ontvang 10% korting met een Homies Alarm

Inboedelverzekering online afsluiten: zo gedaan!

Een inboedelverzekering afsluiten bij HEMA levert je vele voordelen op. Jouw spullen zijn ruim verzekerd. Daarnaast kun je je dekking zelf samenstellen. Alle onderdelen zijn op elkaar afgestemd, waardoor je zeker weet dat je nooit dubbel verzekerd bent en dus niet te veel betaalt. In onze overzichtelijke productwijzer lees je hier alles over! En, ben je overtuigd? Waar wacht je nog op. Een inboedelverzekering online afsluiten is zo gebeurd: bereken je premie en bescherm jouw bezit!

jouw voordeel bij HEMA

  • scherpe premie
  • allrisk verzekerd
  • garantie tegen onderverzekering
  • eenvoudig online af te sluiten

overstaphulp

Wil je overstappen naar de woonverzekering van HEMA? Klik dan hier om gebruik te maken van onze overstaphulp.

ga naar de overstaphulp