verzeker je huis bij HEMA

nu met cadeau­kaart t.w.v 50 euro

woonverzekering

ontvang 10% korting met een Homies Alarm

Direct uit de brand met een brandverzekering

Kortsluiting, een brandende kaars of blikseminslag; al deze gebeurtenissen kunnen brand in je woning tot gevolg hebben. Een vlam in de pan bij het koken? Het kan iedereen overkomen. Met vaak een enorm schadebedrag als droevig resultaat. Daarom ben je met een brandverzekering gewoon goed verzekerd voor de gevolgen van brand. Brandschade aan de waardevolle spullen in je huis verzeker je met een inboedelverzekering. Om ook schade aan je huis zelf door brand te verzekeren, sluit je een opstalverzekering af.

Twee vliegen in één klap

Moest je in het verleden aparte verzekeringen afsluiten om brandschade aan je woning en spullen te verzekeren, tegenwoordig maakt branddekking onderdeel uit van de inboedel- en opstalverzekering. Door beide verzekeringen af te sluiten zijn je woning en bezittingen beschermd tegen de gevolgen van brand. Het is dus niet langer nodig om een losse brandverzekering af te sluiten. Je bent bij HEMA Verzekeringen namelijk gewoon goed verzekerd voor de schade door brand, maar ook voor schade die ontstaan is als gevolg van de brand. Dit noemen we een woonverzekering.

Welke schades dekt de brandverzekering?

Een brand in je woning kan in korte tijd veel schade veroorzaken. Je staat er liever niet bij stil, maar wat als er brand uitbreekt in je woonkamer? De televisie, je nieuwe bank, je meubels, je iPad; de schade loopt al snel flink in de papieren. Om nog maar te zwijgen van eventuele schade aan de woning zelf. Denk aan waterschade als gevolg van het blussen van de brand, schade door roet- en rookontwikkeling of zelfs ontploffing. Al deze nare gevolgschades zijn gedekt via de brandverzekering; je waardevolle spullen via de inboedelverzekering, je woning met de opstalverzekering of al jouw bezit via de woonverzekering. Zo zit je toch net iets comfortabeler op de bank.

Wat moet je doen bij brandschade?

Heb je brandschade? Laat het ons zo snel mogelijk weten. We vertellen je vervolgens precies wat je moet doen. Laat de schade niet zonder overleg met HEMA Verzekeringen herstellen. We willen eerst zelf de schade bepalen of een deskundige inschakelen. Is de schade in kaart gebracht en valt deze onder de dekking van je brandverzekering? Dan zorgen wij ervoor dat je zo snel mogelijk een vergoeding krijgt, zodat je jouw verloren spullen kunt vervangen.

ontvang 10% korting met een Homies Alarm

jouw voordeel bij HEMA

  • scherpe premie
  • allrisk verzekerd
  • garantie tegen onderverzekering
  • eenvoudig online af te sluiten

overstaphulp

Wil je overstappen naar de woonverzekering van HEMA? Klik dan hier om gebruik te maken van onze overstaphulp.

ga naar de overstaphulp