verzeker je huis bij HEMA

nu met cadeau­kaart t.w.v 50 euro

woonverzekering

ontvang 10% korting met een Homies Alarm

inbraakverzekering als extra slot op de deur

Hoe goed je ook op je waardevolle spullen let, dieven slapen nooit. Je nieuwe iPhone, dure sieraden of een fonkelnieuwe tv; jouw waardevolle bezittingen vallen ook in de smaak bij personen met kwade ideeën. Omdat het verlies van dierbare spullen al vervelend genoeg is, ben je via een inboedelverzekering gedekt voor de financiële gevolgen. Hierin is namelijk standaard de dekking voor inbraakschade opgenomen. De emotionele schade is onbetaalbaar, maar deze inbraakverzekering voorkomt dat je niet dubbel getroffen wordt.

standaard compleet verzekerd, ruime vergoedingen

Moest je in het verleden een aparte inbraakverzekering afsluiten, tegenwoordig wordt inbraakschade standaard gedekt via je verzekering voor inboedel. Heb je een inboedelverzekering en wordt er bij je ingebroken? Dan kun je in veel gevallen rekenen op vergoeding van gestolen spullen. Alle spullen in je huis die je kunt verplaatsen en niet aan je huis vastzitten zijn namelijk gedekt via deze inbraakdekking. Je bent tot een onbeperkt bedrag verzekerd, met uitzondering van enkele bezittingen. Zo keren we bij diefstal van sieraden maximaal 5.000.- uit, voor (audio-)apparatuur bedraagt de maximale vergoeding 10.000.- per onderdeel.

verzeker ook inbraakschade aan je woning

Niet alleen de spullen in je woning zijn verzekerd, onder de dekking van de inbraakverzekering vallen ook losse spullen in je tuin en bijgebouwen, zoals je garage of schuur, een gedeelde hal en andere gemeenschappelijke ruimten. Bij een inbraak komt vaak meer kijken dan alleen diefstal van waardevolle bezittingen. Zo is het goed mogelijk dat een ongewenste bezoeker om binnen te komen een deur ontwricht of een raam vernielt. Ook voor deze inbraakschade - en andere schade aan je woning - kun je je verzekeren. Hier sluit je een opstalverzekering voor af.

inbraakverzekering: ook auto-inbraak is gedekt

Dieven kunnen hun slag slaan in jouw woning, maar ook auto’s zijn een populair doelwit binnen het dievengilde. Dan is het fijn om te weten dat je ook buitenshuis op je inbraakverzekering kunt rekenen. Heeft iemand ingebroken in je auto en spullen gestolen of geprobeerd dit te doen? Als je kunt aantonen dat je er alles aan gedaan hebt om schade te voorkomen, dan betalen wij de kosten. In onze duidelijke voorwaarden lees je precies op welke vergoedingen je mogelijk recht hebt.

ontvang 10% korting met een Homies Alarm

jouw voordeel bij HEMA

  • scherpe premie
  • allrisk verzekerd
  • garantie tegen onderverzekering
  • eenvoudig online af te sluiten

overstaphulp

Wil je overstappen naar de woonverzekering van HEMA? Klik dan hier om gebruik te maken van onze overstaphulp.

ga naar de overstaphulp