8.4

HEMA scoort gemiddeld een

Dit is het gemiddelde cijfer uit 1507 beoordelingen

Wees niet bang, wij kunnen heel goed tegen kritiek. Daar worden we alleen maar beter van nietwaar? Fijn dat je de moeite neemt om onze prangende vragen te beantwoorden en je ervaringen te delen. En eh.. als je juist heel tevreden bent, willen we dat natuurlijk ook graag weten.

Geef jouw mening

lees de beoordelingen van onze klanten

Wees niet bang, wij kunnen heel goed tegen kritiek. Daar worden we alleen maar beter van nietwaar? Fijn dat u de moeite neemt om onze prangende vragen te beantwoorden en uw ervaringen te delen. En eh.. als u juist heel tevreden bent, willen we dat natuurlijk ook graag weten.

Dhr. Pennings

1 jaar geleden

10

"Uitstekende service"

Dhr. Qhaemi

1 jaar geleden

10

"ik ben heel te vreden dat ik bij hema.nl verzekerd ben ik bloof dat ik voor jullie een Hele goeie kLant word met schadvrij rij want mij leven is ook blangrijk. Deze snorfiets Wat ik heb gekocht in januari 2018 rijd ongeveer 25 klm Met vriendelijke groet A.Qhaemi"

h. van Gent

1 jaar geleden

2

"ik ben zeer teleurgesteld in jullie.. want u weet dat ik veel te veel voor mijn verzekering betaalde. nu heb ik hem verplicht opnieuw moeten afsluiten. U weet mij wel te vinden als hij omhoog moet maar niet te vinden als hij 15% later kan. Een vaste klant.. schandalig vind ik dat"

Beste meneer Van Gent, Dank u wel voor uw review. Bij HEMA Verzekeringen kijken we continu of de premie die we vragen voor een nieuwe verzekering nog wel past bij het risico. Als dat niet meer klopt, dan passen we de premie voor nieuw af te sluiten verzekeringen automatisch aan. Dit kan een reden zijn waarom de premie voor een nieuwe verzekering soms lager, maar soms ook hoger is dan die u nu betaalt. Daar komt bij dat premies net als bijvoorbeeld benzineprijzen, energieprijzen, prijzen voor mobiele telefonie abonnementen, vliegtickets etc. dynamisch zijn en per dag kunnen wisselen. Wij kunnen hierdoor niet weten wanneer deze wijziging voorkomt. Met vriendelijke groet, HEMA Verzekeringen

Dhr. Stokman

1 jaar geleden

10

"Super makkelijk en zeer scherp gepriijsd"

Dhr. Spaanderman

1 jaar geleden

10

"Een prima verzekering voor een prima prijs met goede voorwaarden"

Ahmadoof Ahd

1 jaar geleden

8

"Goed en prima"

Mevr. Grimm

1 jaar geleden

10

"Super duidelijk en makkelijk af te sluiten, echt Hema!"

Dhr. Gerrit

1 jaar geleden

6

"De premie is redelijk. Hulp bij problemen of vragen is zeer beperkt. Geven niet het gevoel dat je ergens bij hoort. M.a.w.: je bent verzekert, maar dan houdt ik ook eigenlijk wel op."

Beste meneer Oorbeek, Dank u wel voor uw review. Bij HEMA Verzekeringen zijn de klanten zelf verantwoordelijk. Je kunt als klant zelf een verzekering afsluiten, de dekking aanpassen en ook een verzekering beëindigen. Als u een vraag heeft, dan kunt u ons altijd een e-mail sturen. Dan heeft u altijd binnen 2 werkdagen onze reactie. U kunt ons ook een bericht sturen via Facebook of Twitter. Met vriendelijke groet, HEMA Verzekeringen

Ibo Erdogan

1 jaar geleden

10

"Gaat altijd goed. Bedankt"

Dhr. MAARTEN Schellekens

1 jaar geleden

10

"heel gemakkelijk en duidelijk!"

Dhr. van Winden

1 jaar geleden

6

"Prijzen vermelden incl assurantie belasting!"

Beste meneer Van Winden, Dank u wel voor uw review. Als u op onze website een premieberekening maakt, dan treft u onderaan uw totale maandpremie aan. Deze totale maandpremie is inclusief assurantiebelasting. Met vriendelijke groeten, HEMA Verzekeringen

Dhr. Sjoers

1 jaar, 1 maand geleden

10

"Heel gemakkielijk en top service"

klantBert de Groote

1 jaar, 1 maand geleden

10

"Een goede keuze volgens mij."

Dhr. Robert Sommerseth

1 jaar, 1 maand geleden

2

"Ik krijg melding dat "sorry, maar we hebben te weinig informatie om te bepalen of we uw brommer kunnen verzekeren." Dit is met Tomos Youngst'r, die optie bestaat niet eens als ga je "weet ik niet" optie kiezen en bouwjaar van 2005 kiezen, alleen vanaf 2007. Brommer bestaat al sinds 2005 volgens RDW. Amateuristisch bedrijf. Ook geen contact nummer, stuur maar mailtje en twee dagen opwachten. Daarom zo goedkoop is. Met ANWB binnen enkele minuten was ik klaar met verzekeren."

Beste meneer Sommerseth, Dank u wel voor uw review. HEMA Verzekeringen is een internetverzekeraar die direct online een premieberekening afgeeft. Voor het bepalen van de premie voor uw brommer maken we gebruik van recente merk-, type- en uitvoeringslijsten gekoppeld aan de kentekens zoals bekend bij de RDW en andere informatiebronnen. Het lijkt erop dat uw kenteken niet in deze lijst voorkomt. Het gebeurt wel eens dat belangrijke gegevens zoals de cataloguswaarde nog niet ‘gekoppeld’ zijn aan het kenteken. We hebben dan nog niet genoeg informatie over uw brommer om een premie te laten zien. Wij kunnen uw kenteken laten 'koppelen'. Om dit te kunnen doen, kunt u een mail sturen naar info@verzekerdbijhema.nl. Met vriendelijke groet, HEMA Verzekeringen

Dhr. Tom

1 jaar, 1 maand geleden

10

"Jullie zijn geweldig"