motorverzekering

aanvullende dekkingen

HEMA biedt motorrijders een uitgebreide basisdekking waarvoor je nooit teveel betaalt. Soms is het fijn om net iets meer zekerheid te hebben. Met de aanvullende dekkingen maak je jouw motorverzekering compleet.

rechtsbijstand

Je weet het zeker: de automobilist voor je gaf geen richting aan. Maar hij zegt dat je te hard reed. Wie de schuldige is bij een aanrijding, is soms lastig te bepalen. En probeer dan nog maar eens de schade te verhalen! Met de aanvullende rechtsbijstandverzekering krijg je juridische hulp vergoed. Ook ben je verzekerd bij strafzaken na een aanrijding.

schadeverzekering opzittenden

Natuurlijk neem je ook verantwoordelijkheid voor wie bij jou achter op de motor stapt. Deze aanvullende dekking is er voor jou en voor jouw passagier. Het dekt alle schade na een ongeluk aan alle opzittenden tot een maximum van € 25.000,-. En deze verzekering dekt meer. Je kunt rekenen op vergoeding van medische kosten die je niet door je ziektekostenverzekeraar vergoed krijgt. En ook schade aan kleding en bagage krijg je vergoed.

vervangend vervoer

Als jouw motor stuk is of gestolen, is dat al vervelend genoeg. Dan scheelt het weer als je kunt rekenen op vervangend vervoer. Deze aanvullende verzekering kun je afsluiten in combinatie met de WA + Volledig Casco (All Risk) verzekering.

aankoopprijsgarantie

Heb je een WA + Volledig Casco motorverzekering van HEMA? Dan kun je kiezen voor de aanvullende aankoopprijsgarantie. Is jouw motor gestolen of na een aanrijding total loss, dan krijg je tot drie jaar na aanschaf de totale nieuwwaarde van jouw motor uitgekeerd.