jouw motor moeiteloos verzekerd

de aanvullende dekking motorverzekering voor jou

HEMA biedt motorrijders een uitgebreide basisdekking waarvoor je nooit te veel betaalt. Maar soms is het fijn om net iets meer zekerheid te hebben. Speciaal voor elke motorwens bieden we een aanvullende dekking motorverzekering, om je verzekering compleet te maken. Zodat je nóg meer geniet in het zadel.

aanvullende dekking motorverzekering bij ongeval

Je weet het zeker: de automobilist voor je gaf geen richting aan. Maar hij zegt juist weer dat jíj te hard reed. Wie de schuldige is bij een aanrijding, is soms lastig te bepalen. En probeer dan nog maar eens de schade te verhalen! Speciaal voor het vergoeden van juridische hulp is er de rechtsbijstandverzekering als aanvullende dekking motorverzekering. Ook ben je met deze dekking verzekerd bij strafzaken na een aanrijding.

schadeverzekering opzittenden: alle schade gedekt

Natuurlijk neem je ook verantwoordelijkheid voor wie bij jou achterop de motor stapt. Deze aanvullende dekking motorverzekering is er voor jou en jouw passagier. Alle schade na een ongeluk aan alle opzittenden is gedekt tot een maximum van 25.000.-. En deze verzekering dekt meer. Je kunt rekenen op vergoeding van medische kosten, die je niet door je ziektekostenverzekeraar vergoed krijgt. Ook schade aan kleding en bagage krijg je vergoed.

jouw motor moeiteloos verzekerd

vervangend vervoer en aankoopprijsgarantie

Als jouw motor stuk is of gestolen, is dat al vervelend genoeg. Dan scheelt het weer als je kunt rekenen op vervangend vervoer. Heb je een WA + Volledig Casco-verzekering afgesloten? Dan kun je de aanvullende dekking motorverzekering voor vervangend vervoer afsluiten. Met de all-riskverzekering is het ook mogelijk te kiezen voor een aankoopprijsgarantie. Is jouw motor gestolen of na een aanrijding total loss? Dan krijg je met deze dekking tot drie jaar na aanschaf de totale nieuwwaarde van jouw motor uitgekeerd.

jouw voordeel bij HEMA

  • tijdelijk 10% korting op je premie
  • direct hoge no-claimkorting
  • dekking zelf samen te stellen

overstaphulp

Wil je overstappen naar de motorverzekering van HEMA? Klik dan hier om gebruik te maken van onze overstaphulp.

ga naar de overstaphulp