jouw motor moeiteloos verzekerd

all-risk motorverzekering: alle schades gedekt

Jouw motor is jouw passie. Dan is het een geruststellend idee dat alle schade aan jouw motor wordt vergoed. En dat is precies waar de all-risk motorverzekering van HEMA voor is! Met onze Volledig Casco-verzekering ben je all-risk verzekerd: zowel voor schade bij anderen, als bij jezelf.

jouw motor moeiteloos verzekerd

Als jouw motor omvalt of als je ergens tegenaan botst, slipt, van de weg of in het water raakt, vergoedt HEMA de reparatiekosten aan jouw motor. Zelfs als je de schade zelf veroorzaakt hebt. Maar de all-risk motorverzekering biedt meer zekerheid. Zo kun je ook rekenen op uitgebreide hulpverlening in binnen- en buitenland bij een ongeval. Heb je schade door brand, hagel, bliksem, overstroming of een aanrijding met een dier? Ook deze schades zijn verzekerd. Stap met een gerust gevoel op en rijd de ondergaande zon tegemoet!

de all-risk motorverzekering met laag eigen risico

Tijdens het toeren met jouw motor, wil je vooral genieten van de vrijheid en niet nadenken over de hoge prijs die je daarvoor moet betalen. Dat snappen we. Daarom betaal je bij HEMA nooit te veel voor je all-risk motorverzekering. Ook het eigen risico houden we zo laag mogelijk. Per schade betaal je bij ons slechts 150.- uit eigen zak. Schadevrij rijden wordt door HEMA beloond. Voor elk jaar dat je geen schade meldt, ontvang je een aantrekkelijke premiekorting.

aanvullende dekkingen: volledig op maat verzekerd

Zoals je leest is jouw motor van voorwiel tot uitlaat gewoon goed verzekerd met de all-risk motorverzekering van HEMA. Net als jijzelf. Schade aan je kleding en helm, wordt namelijk ook vergoed met deze dekking. Wel zo prettig want als motorrijder in het verkeer blijft het oppassen geblazen. Daarom kun je bij ons voor net dat beetje meer zekerheid kiezen. Kies bij het afsluiten van jouw verzekering bijvoorbeeld voor de aanvullende dekking rechtsbijstand voor vergoeding van juridische bijstand bij een aanrijding. Ook je bagage en jouw passagiers verzekeren? Dat doe je met de dekking schadeverzekering opzittenden.

jouw motor moeiteloos verzekerd

all-risk verzekerd, zorgeloos toeren

Kiezen voor onze all-risk motorverzekering, dat betekent zorgeloos toeren. Raak je ondanks al je oplettendheid toch betrokken bij een ongeval? Of wordt jouw geliefde motor gestolen? Dan betaalt kiezen voor de aanvullende dekking aankoopprijsgarantie zich uit. Wordt jouw motor - niet ouder dan 36 maanden - total loss verklaard of gestolen? Dan krijg je de gehele nieuwwaarde van jouw motor uitgekeerd. De dekking aanvullend vervoer zorgt ervoor dat je gedurende de reparatie van jouw motor of bij diefstal mobiel blijft.

jouw voordeel bij HEMA

  • tijdelijk 10% korting op je premie
  • direct hoge no-claimkorting
  • dekking zelf samen te stellen

overstaphulp

Wil je overstappen naar de motorverzekering van HEMA? Klik dan hier om gebruik te maken van onze overstaphulp.

ga naar de overstaphulp