jouw motor moeiteloos verzekerd

WA motorverzekering: wettelijk verplicht

Sommige verzekeringen moet je hebben. Of je ze nu nodig vindt of niet. Zo ben je als eigenaar van een motor wettelijk verplicht een verzekering af te sluiten voor schade bij anderen waar je zelf aansprakelijk voor bent: een WA motorverzekering. Met de WA-dekking van HEMA hoef je je geen zorgen te maken. Schade aan andere personen is tot maar liefst 5.000.000.- gedekt. Ook schade aan spullen van anderen wordt vergoed, tot 2.500.000.-.

hoge boete bij geen WA motorverzekering

In Nederland ben je wettelijk verplicht een WA motorverzekering af te sluiten. Vanaf het moment dat de motor op jouw naam staat, moet je verzekering in orde zijn. Eerder mag je de openbare weg niet op. Doe je dat toch, dan ben je strafbaar. Dit kan naast een boete grote financiële gevolgen hebben als je schade veroorzaakt met de motor. En dat terwijl je bij HEMA voor een scherpe premie gewoon goed verzekerd bent. Veilig voor jou én je portemonnee dus! Is jouw motor ouder dan tien jaar? Dan is deze dekking, op basis van de dagwaarde, vaak een passende optie.

verzeker schade aan je eigen motor

Met onze WA motorverzekering ben je verzekerd voor schade aan anderen. Maar is het geen fijne gedachte om ook schade aan je eigen motor te verzekeren? HEMA houdt van duidelijkheid. Daarom bieden we je precies de verzekering die bij jou en je motor past. Zo ben je met de WA + Beperkt Casco-dekking ook gedekt bij schade aan je eigen motor door onder meer brand, diefstal en storm. Sluit je liever álle risico’s op financiële schade uit? Kies dan voor de all-riskverzekering.

jouw motor moeiteloos verzekerd

aanvullende dekkingen: een fijne gedachte

We begrijpen heel goed dat je het liefst meteen op je motor stapt. Of het nu is om zonder last van files op je werk te komen of op een mooie lentedag de omgeving te verkennen. Toch geniet je daar nét iets meer van, als je weet dat je je nergens zorgen om hoeft te maken. Daarom biedt HEMA, naast een gewoon goede WA motorverzekering, passende aanvullende dekkingen. Zo ben je met de rechtsbijstanddekking verzekerd van een vergoeding van juridische bijstand, bijvoorbeeld na een aanrijding. De aanvullende dekking schadeverzekering opzittenden is er om bagage- en letselschade aan jezelf en jouw passagiers te dekken.

jouw voordeel bij HEMA

  • tijdelijk 10% korting op je premie
  • direct hoge no-claimkorting
  • dekking zelf samen te stellen

overstaphulp

Wil je overstappen naar de motorverzekering van HEMA? Klik dan hier om gebruik te maken van onze overstaphulp.

ga naar de overstaphulp