jouw motor moeiteloos verzekerd

WA plus motorverzekering: extra verzekerd

Je motor all-risk verzekeren, is de meest uitgebreide optie. Maar is deze verzekering voor jou en jouw motorfiets iets te veel van het goede, dan biedt HEMA een passend alternatief: de WA plus motorverzekering. Zet jouw motor in de wintermaanden met een gerust gevoel in de stalling, zonder dat je omkijken hebt naar risico’s als diefstal, brand, storm of overstroming dankzij de WA + Beperkt Casco-verzekering van HEMA.

ook schade aan jouw motor is gedekt

Wil je meer zekerheid dan de WA motorverzekering je biedt? Dat begrijpen we. Met de WA plus motorverzekering van HEMA is ook schade aan je eigen motor gedekt. Schade door brand, diefstal, storm of een botsing met een dier, het zal je maar overkomen. Gelukkig vergoedt deze HEMA-verzekering de schade aan jouw geliefde motorfiets! Is jouw motor je alles waard? Dan raden wij onze all-risk motorverzekering aan. Kies je voor deze optie, dan is écht alle schade waar je mee te maken krijgt of zélf veroorzaakt gedekt.

de voordelen van een WA plus motorverzekering

HEMA houdt van duidelijkheid. Daarom lees je in onze voorwaarden in begrijpelijke taal waar je voor verzekerd bent en welke schades wij vergoeden. Bovendien profiteer je direct na het afsluiten van jouw WA plus motorverzekering van een hoge no-claimkorting en stel je jouw dekking eenvoudig zelf samen. Ook dat is écht HEMA.

jouw motor moeiteloos verzekerd

verzeker je passagiers en bagage

In je eentje toeren, hartstikke fijn natuurlijk. Maar hoe leuk is het om samen met je geliefde de wereld op twee wielen te ontdekken? Omdat motorrijden niet zonder risico’s is, denkt HEMA met je mee. Door naast een WA plus motorverzekering te kiezen voor onze aanvullende dekking schadeverzekering opzittenden is ook letselschade aan jou en je passagiers verzekerd. Evenals bagageschade. Raak je tijdens het ritje naar je werk buiten jouw schuld om betrokken bij een ongeluk? Dan staan we je graag bij in het krijgen van je gelijk. De aanvullende dekking rechtsbijstand vergoedt kosten voor juridische bijstand.

jouw voordeel bij HEMA

  • tijdelijk 10% korting op je premie
  • direct hoge no-claimkorting
  • dekking zelf samen te stellen

overstaphulp

Wil je overstappen naar de motorverzekering van HEMA? Klik dan hier om gebruik te maken van onze overstaphulp.

ga naar de overstaphulp