ongevallenverzekering

jouw voordeel bij HEMA

  • uitkering bij blijvende invaliditeit of overlijden na een ongeval
  • tandheelkundige hulp tot € 1000,- meeverzekerd
  • gemakkelijk online afsluiten

binnen 5 minuten online geregeld

ongevallenverzekering

dekking

Een ongeluk is zo gebeurd. De ongevallenverzekering van HEMA keert een vooraf vastgesteld bedrag uit als jij of iemand uit jouw gezin een ongeval krijgt en daarna komt te overlijden. Of als jij of één van jouw gezinsleden blijvend letsel heeft opgelopen als gevolg van een ongeval. Met onze voordelige ongevallenverzekering ben je tot een leeftijd van 75 jaar verzekerd. Thuiswonende en voor hun studie uitwonende kinderen tot 28 jaar kun je meeverzekeren.

ga naar dekking


de voordelen van onze ongevallenverzekering

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Met de ongevallenverzekering verzeker jij jezelf van een uitkering bij blijvende invaliditeit of overlijden, als gevolg van een ongeval. Regel het in een handomdraai op verzekerdbijHEMA.nl.

uitkering bij blijvende invaliditeit of overlijden na een ongeval >

De ongevallenverzekering van HEMA keert een vooraf vastgesteld bedrag uit bij blijvende invaliditeit of overlijden, als gevolg van een ongeval. Welk bedrag wij uitkeren lees je onder ‘de dekking’.

wereldwijde dekking >

Een ongeluk kan je overal overkomen. Of dit nu thuis, in de auto of op vakantie is. Met de ongevallenverzekering van HEMA ben je overal ter wereld verzekerd.

tandheelkundige hulp tot € 1000.- meeverzekerd >

Is jouw gebit beschadigd na een ongeval? Dan is ook dit gedekt met de ongevallenverzekering. Wij keren in dit geval voor medische of tandheelkundige kosten tot € 1000.- uit.

zeer scherpe premie >

Goed verzekerd voor een lage premie, dat is echt HEMA. Bij HEMA heb je al een ongevallenverzekering vanaf € 3,50 per maand. Wil je weten hoe laag jouw premie is? Bereken het snel en makkelijk. Gewoon hier op de site.

gemakkelijk online af te sluiten >

Ook afsluiten is heel eenvoudig. Je kunt de ongevallenverzekering van HEMA zelf moeiteloos afsluiten via de website, wanneer je maar wilt. Je bent dan direct verzekerd.