ongevallen­verzekering

jouw voordeel bij HEMA

  • uitkering bij blijvende invaliditeit of overlijden na een ongeval
  • tandheelkundige hulp tot € 1000,- meeverzekerd
  • gemakkelijk online afsluiten

binnen 5 minuten online geregeld

ongevallenverzekering: een geluk bij een ongeluk

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Je hoopt natuurlijk dat het je niet overkomt, maar krijg jij of krijgt iemand in jouw gezin te maken met een ongeval dan is een ongevallenverzekering van HEMA een veilig idee. In een handomdraai verzeker jij jezelf van een uitkering bij blijvende invaliditeit of een sterfgeval door een ongeluk. Houd jij of een gezinslid blijvend letsel over als gevolg van een ongeluk, dan keren wij een vooraf vastgesteld bedrag uit. Ook in het geval van overlijden.

klanten beoordelen HEMA verzekeringen met een

8.8

overstaphulp

Wil je overstappen naar de ongevallenverzekering van HEMA? Klik dan hier om gebruik te maken van onze overstaphulp.

ga naar de overstaphulp

wereldwijd verzekerd

Een ongeluk kan je overal overkomen: thuis, in de auto, op vakantie. Met de ongevallenverzekering van HEMA ben je waar ook ter wereld verzekerd. Ben jij of is iemand in jouw gezin slachtoffer van een ongeluk, dan keren wij een vooraf vastgesteld bedrag uit. Welk bedrag dit precies is, hangt af van het opgelopen letsel. Hier lees je alles over in onze voorwaarden. Veroorzaak jij zelf een ongeval waarbij iemand anders letsel of schade oploopt? In dat geval dekt een aansprakelijkheidsverzekering de financiële gevolgen.

tandheelkundige kosten automatisch gedekt

Goed verzekerd voor een scherpe premie, dat is echt HEMA. Wij bieden al een ongevallenverzekering vanaf € 3,50 per maand. Wil je weten wat jouw voordelige, persoonlijke premie is? Bereken het snel en makkelijk, gewoon hier op de site. Goed om te weten is dat binnen de standaarddekking schade aan je gebit na een ongeval automatisch is meeverzekerd. In dat geval keren wij voor medische of tandheelkundige kosten een bedrag tot € 1000,- uit.

eenvoudig een ongevallenverzekering afsluiten

Wij houden van gemak en eenvoud. Onze voorwaarden zijn duidelijk en makkelijk leesbaar. Ook het afsluiten van een ongevallenverzekering is eenvoudig. Deze kun je namelijk moeiteloos afsluiten via de website, wanneer je maar wilt. Je bent dan direct verzekerd. Daarnaast kun je thuiswonende kinderen of kids tot 28 jaar, die voor hun studie buiten de deur wonen, direct meeverzekeren. Een gerustellend gevoel.