8.4

ongevallenverzekering scoort gemiddeld een

Dit is het gemiddelde cijfer uit 1421 beoordelingen

Wees niet bang, wij kunnen heel goed tegen kritiek. Daar worden we alleen maar beter van nietwaar? Fijn dat je de moeite neemt om onze prangende vragen te beantwoorden en je ervaringen te delen. En eh.. als je juist heel tevreden bent, willen we dat natuurlijk ook graag weten.

Geef jouw mening Bekijk ongevallenverzekering

lees de beoordelingen van onze klanten

Wees niet bang, wij kunnen heel goed tegen kritiek. Daar worden we alleen maar beter van nietwaar? Fijn dat u de moeite neemt om onze prangende vragen te beantwoorden en uw ervaringen te delen. En eh.. als u juist heel tevreden bent, willen we dat natuurlijk ook graag weten.

Dhr. Willem

1 jaar, 6 maanden geleden

8

"Zeer gemakkelijk af te sluiten verzekeringen maar als je iets bijzonders wilt, zoals bijvoorbeeld kostbaarheden meeverzekeren bij een reis- of inboedelverzekering dan zijn de mogelijkheden zéér beperkt. Dus okee voor de standaardwensen maar ook niets meer dan dat."

Dhr. Ceelie

1 jaar, 6 maanden geleden

10

"het is makkelijk om dit via internet te doen."

Mevr. Simone Kerkhoff

1 jaar, 6 maanden geleden

8

"Super alleen telefonisch moeilijk bereikbaar."

Dhr. Pennings

1 jaar, 6 maanden geleden

10

"Uitstekende service"

Dhr. Qhaemi

1 jaar, 6 maanden geleden

10

"ik ben heel te vreden dat ik bij hema.nl verzekerd ben ik bloof dat ik voor jullie een Hele goeie kLant word met schadvrij rij want mij leven is ook blangrijk. Deze snorfiets Wat ik heb gekocht in januari 2018 rijd ongeveer 25 klm Met vriendelijke groet A.Qhaemi"

R.W. Lammers

1 jaar, 6 maanden geleden

8

"Makkelijke site, en goede schade afwikkeling. en voordelig"

Dhr. Stokman

1 jaar, 6 maanden geleden

10

"Super makkelijk en zeer scherp gepriijsd"

h. van Gent

1 jaar, 6 maanden geleden

2

"ik ben zeer teleurgesteld in jullie.. want u weet dat ik veel te veel voor mijn verzekering betaalde. nu heb ik hem verplicht opnieuw moeten afsluiten. U weet mij wel te vinden als hij omhoog moet maar niet te vinden als hij 15% later kan. Een vaste klant.. schandalig vind ik dat"

Beste meneer Van Gent, Dank u wel voor uw review. Bij HEMA Verzekeringen kijken we continu of de premie die we vragen voor een nieuwe verzekering nog wel past bij het risico. Als dat niet meer klopt, dan passen we de premie voor nieuw af te sluiten verzekeringen automatisch aan. Dit kan een reden zijn waarom de premie voor een nieuwe verzekering soms lager, maar soms ook hoger is dan die u nu betaalt. Daar komt bij dat premies net als bijvoorbeeld benzineprijzen, energieprijzen, prijzen voor mobiele telefonie abonnementen, vliegtickets etc. dynamisch zijn en per dag kunnen wisselen. Wij kunnen hierdoor niet weten wanneer deze wijziging voorkomt. Met vriendelijke groet, HEMA Verzekeringen

Dhr. Spaanderman

1 jaar, 6 maanden geleden

10

"Een prima verzekering voor een prima prijs met goede voorwaarden"

Dhr. Gerrit

1 jaar, 6 maanden geleden

6

"De premie is redelijk. Hulp bij problemen of vragen is zeer beperkt. Geven niet het gevoel dat je ergens bij hoort. M.a.w.: je bent verzekert, maar dan houdt ik ook eigenlijk wel op."

Beste meneer Oorbeek, Dank u wel voor uw review. Bij HEMA Verzekeringen zijn de klanten zelf verantwoordelijk. Je kunt als klant zelf een verzekering afsluiten, de dekking aanpassen en ook een verzekering beëindigen. Als u een vraag heeft, dan kunt u ons altijd een e-mail sturen. Dan heeft u altijd binnen 2 werkdagen onze reactie. U kunt ons ook een bericht sturen via Facebook of Twitter. Met vriendelijke groet, HEMA Verzekeringen

Ahmadoof Ahd

1 jaar, 6 maanden geleden

8

"Goed en prima"

Mevr. Grimm

1 jaar, 6 maanden geleden

10

"Super duidelijk en makkelijk af te sluiten, echt Hema!"

Ibo Erdogan

1 jaar, 6 maanden geleden

10

"Gaat altijd goed. Bedankt"

Dhr. MAARTEN Schellekens

1 jaar, 6 maanden geleden

10

"heel gemakkelijk en duidelijk!"

Dhr. van Winden

1 jaar, 6 maanden geleden

6

"Prijzen vermelden incl assurantie belasting!"

Beste meneer Van Winden, Dank u wel voor uw review. Als u op onze website een premieberekening maakt, dan treft u onderaan uw totale maandpremie aan. Deze totale maandpremie is inclusief assurantiebelasting. Met vriendelijke groeten, HEMA Verzekeringen