8.4

ongevallenverzekering scoort gemiddeld een

dit is het gemiddelde cijfer uit 1421 beoordelingen

Fijn dat je de moeite neemt om jouw mening te geven. Want als je héél tevreden bent of juist niet, dan willen we dat graag weten.

Geef jouw mening Bekijk ongevallenverzekering

lees de beoordelingen van onze klanten

We doen ons best zoveel mogelijk zorg te steken in onze dienstverlening, maar het blijft mensenwerk. We zijn daarom benieuwd wat jij van ons vindt. Zou je ons scherp willen houden door het beantwoorden van enkele vragen? Aangevuld met wat ongenuanceerde feedback of complimenten: want dat mag natuurlijk ook.

Dhr. VAN LOON

3 jaren geleden

8

"Jammer dat er telefonisch niet afgesloten kan worde"

Mevr. Matthijssen

3 jaren geleden

10

"Erg tevreden, goede ervaring met de scooterverzekering."

R Van Gink

3 jaren geleden

8

"lastig een eigen inlogcode van de Hema zelf en een andere voor het vinden van de verzekeringspolis. Geeft ook vaak een foutmelding dat leeftijd en emailadres niet klopt"

P. Singcha

3 jaren geleden

10

"alles duidelijk"

Mevr. Ewijk

3 jaren geleden

10

"Alles verzekeren kan ook bij hema , Met stapelkorting dat is mooi meegenomen."

anoniem

3 jaren geleden

2

"De verzekering zelf is prima, qua mogelijkheden en premie. Het feit dat je niemand persoonlijk kan spreken en je een hele dag moet wachten op antwoord via de mail vind ik onaanvaardbaar. Zeker als nieuwe klant moet je gewoon vragen kunnen stellen als iets niet goed werkt."

Beste mevrouw, meneer, Dank u wel voor uw review. HEMA Verzekeringen is een internetverzekeraar, waarbij de klant volledig verantwoordelijk is. U kunt ons 24 uur per dag digitaal bereiken. Zo hebben we geen afdeling polisadministratie nodig en dat maakt dat we de premie laag kunnen houden. Als u een vraag heeft, dan kunt u ons altijd een e-mail sturen. Dan heeft u altijd binnen 2 werkdagen onze reactie. U kunt ons ook een bericht sturen via Facebook of Twitter. Met vriendelijke groeten, HEMA Verzekeringen

Dhr. vander kuil

3 jaren geleden

10

"prima ging lekker snel"

Mevr. Boogerd

3 jaren geleden

10

"duidelijk en snel gedaan, fijn dat per dag opzegbaar is"

Mevr. Nancy Veenstra

3 jaren geleden

10

"Snelle service, goedkope tarieven"

Mevr. Elisa Nijs Nijs

3 jaren geleden

10

"Super geholpen!"

Mevr. Aret van Kommer

3 jaren geleden

10

"Goede verzekeringen en overzichtelijke site"

Anoniem

3 jaren geleden

2

"Bedankt voor de zeer snelle reactie, het heeft een maand geduurd dat jullie mij een reactie terug kunnen geven. Dat digitaal regelen daar heb ik heel weinig van gemerkt eveneens als een beetje medeleven van jullie kant!! Het mailen gaat via meerdere personen elke keer krijg ik een ander persoon en iedereen heeft wel wat anders te vertellen, dat werkt gewoon niet! Vraag je om een manager krijg ik volgens mij een ander medewerkster aan de lijn, die niet haar naam wilt geven en op de achtergrond mensen hoort lachen. Jullie zijn gewoon een lachertje en onprofessioneel. Misschien maar beter focussen op verkoop van rookworsten, dat gaat jullie wat beter af dan online verzekeringen!!!"

Dhr. Al-Hussein

3 jaren geleden

10

"Top service."

Dhr. Coster

3 jaren geleden

10

"Vlotte afhandeling na diefstal e-bike."

Dhr. Ronald

3 jaren geleden

10

"uitstekende prijs / kwaliteit bij caravanverzekering"