verzeker je huis bij HEMA

nu met cadeau­kaart t.w.v 50 euro

woonverzekering

ontvang 10% korting met een Homies Alarm

aanvullende dekking opstalverzekering van HEMA

Met de opstalverzekering van HEMA is jouw woning gewoon goed verzekerd. Schade aan je huis door bijvoorbeeld brand, storm, inbraak of wateroverlast is gedekt. Een geruststellende gedachte. Maar heb je er ook bij stilgestaan dat jouw appartement mogelijk onderverzekerd is? En wat te denken van de ramen, ruiten, vensters en kunststof koepels van jouw woonhuis? Met de aanvullende dekking opstalverzekering van HEMA komen jij en jouw huis niet voor verrassingen te staan.

hoe wordt mijn maandpremie berekend?

Voordat we u alles vertellen over online een opstalverzekering afsluiten, vertellen we u eerst hoe de premie van uw polis berekend wordt. Deze is namelijk deels afhankelijk van belangrijke zaken. We geven je enkele voorbeelden:

waarom een aanvullende dekking opstalverzekering?

De extra dekkingen van HEMA geven jou en je woning extra zekerheid. Vooral op het moment dat je dit nodig hebt. Zo is uit onderzoek gebleken dat vele appartementencomplexen onderverzekerd zijn. Bovendien zijn vaak niet alle schade-oorzaken gedekt. Op het moment dat je met schade te maken krijgt, is een appartement plus-dekking wel zo prettig. Voor jou en je portemonnee. Deze aanvullende dekking opstalverzekering van HEMA geeft je namelijk garantie tegen onderverzekering.

de voordeligste glasdekking van Nederland

Wanneer je kiest voor de woonverzekering van HEMA, zijn alle spullen die ‘aard- en nagelvast’ zitten verzekerd. Toch kan het verstandig zijn om een aanvullende glasverzekering af te sluiten. Een ongelukje, zoals een bal door het raam of een stevige herfststorm, kan grote gevolgen hebben. Om zeker te zijn dat schade aan bijvoorbeeld ruiten, vensters en kunststof koepels passend gedekt is, kies je voor onze glasdekking. Eén van de voordeligste van Nederland.

ontvang 10% korting met een Homies Alarm

een laag eigen risico bij schade

Omdat schade al vervelend genoeg is, doet HEMA er alles aan om de pijn te verzachten. Daarom houden we het eigen risico zo laag mogelijk. Voor een schade betaal je maximaal 100.- zelf. Dit geldt voor alle schades, behalve stormschade. In het geval van schade aan je woning door storm bedraagt het maximale bedrag 250.-. Ben je overtuigd? Jouw huis is bij HEMA moeiteloos verzekerd! Sluit bovendien eenvoudig een aanvullende dekking opstalverzekering af. Gewoon, via onze website.

jouw voordeel bij HEMA

  • scherpe premie
  • allrisk verzekerd
  • garantie tegen onderverzekering
  • eenvoudig online af te sluiten

overstaphulp

Wil je overstappen naar de woonverzekering van HEMA? Klik dan hier om gebruik te maken van onze overstaphulp.

ga naar de overstaphulp