verzeker je huis bij HEMA

nu met cadeau­kaart t.w.v 50 euro

woonverzekering

ontvang 10% korting met een Homies Alarm

de glasverzekering die je niet laat barsten

Niets is zo breekbaar als glas. En omdat jouw woning flink wat ramen telt, is een goede glasverzekering eigenlijk onmisbaar. Ruiten kunnen op allerlei manieren sneuvelen. Een afgeslagen bal of een afgewaaide tak, een ongelukje kan voor veel schade en een flink prijskaartje zorgen. Wil je ook andere risico’s op glasschade dekken? Dan sluit je een aanvullende glasverzekering af bij je opstal- of inboedelverzekering.

jouw glasschade zo snel mogelijk verholpen

Met een glasverzekering ben je voor bijna alle oorzaken waardoor een ruit stuk gaat verzekerd. Of het nu een stevige herfststorm of gewoon een ongelukje is, deze aanvullende dekking raapt de scherven voor je bijeen. Met de verzekering is er een vergoeding voor schade aan glas in ramen en deuren, in kunststof koepels en vensters, in windschermen, balkons en glas in een terreinafscheiding We betalen de glasschade door het glas zo snel mogelijk te vervangen of door je een bedrag uit te keren voor nieuw glas en de reparatiekosten.

een voordelige en heldere glasverzekering

De glasverzekering is bedoeld voor ramen die licht doorlaten. Het glas van je spiegels of van een aquarium valt hier dus niet onder. Hier sluit je een inboedelverzekering voor af. Met deze verzekering zijn al jouw waardevolle spullen in huis verzekerd voor schade. Schade is al vervelend genoeg, daarom maken we het je bij HEMA Verzekeringen graag zo makkelijk mogelijk.

kies voor nog meer zekerheid

Naast de glasverzekering kun je bij HEMA voor nog meer zekerheid kiezen in en rondom jouw woning. Woon je in een appartement en is opstal verzekerd via de Vereniging van Eigenaren (VvE)? Uit onderzoek blijkt dat veel appartementencomplexen onderverzekerd zijn. Ook zijn in veel gevallen niet alle schades gedekt. Met de appartement plus-dekking voorkom je dat jouw woning onderverzekerd is. En dat is wel zo prettig. Voor jou én je portemonnee!

ontvang 10% korting met een Homies Alarm

jouw voordeel bij HEMA

  • scherpe premie
  • allrisk verzekerd
  • garantie tegen onderverzekering
  • eenvoudig online af te sluiten

overstaphulp

Wil je overstappen naar de woonverzekering van HEMA? Klik dan hier om gebruik te maken van onze overstaphulp.

ga naar de overstaphulp