verzeker je huis bij HEMA

nu met cadeau­kaart t.w.v 50 euro

woonverzekering

ontvang 10% korting met een Homies Alarm

opstalverzekering afsluiten: jouw thuis beschermd

Als trotse huizenbezitter wil je jouw droomhuis goed beschermen tegen schade. Schade door brand, storm, wateroverlast, diefstal of ander ‘onheil van buitenaf’ kan grote financiële gevolgen hebben. Met een opstalverzekering afsluiten ben je beschermd voor schade aan jouw woning. Bovendien geven wij je de garantie dat je huis bij HEMA nóóit onderverzekerd is

hoe wordt mijn maandpremie berekend?

Voordat we u alles vertellen over online een opstalverzekering afsluiten, vertellen we u eerst hoe de premie van uw polis berekend wordt. Deze is deels afhankelijk van :

de aard van het risico

Is er meer of minder risico op schade? Een rieten dak brengt meer risico’s met zich mee dan stenen dakpannen. Ook als je boven een bedrijf of winkel woont, loop je meer risico op schade.

het gebied waar je woont

In bepaalde steden en provincies is de kans op schade groter. Iemand die in de stad woont heeft bijvoorbeeld meer kans op inbraak dan iemand die op het platteland woont.

de herbouwwaarde van de woning

De herbouwwaarde is het bedrag dat het kost om je huis opnieuw op te bouwen. Dit kan van invloed zijn op je maandpremie.

online opstalverzekering afsluiten in vijf minuten

HEMA weet dat jouw huis alles voor je betekent. Daarom is online een opstalverzekering afsluiten eenvoudig. In slechts een paar stappen ben je beschermd voor de gevolgen van schade aan jouw woning.

stap 1:

Vul de gegevens van je woning en je huishouden in. Wij berekenen direct jouw maandpremie.

stap 2:

Wil je echt alle risico’s op financiële schade uitsluiten? Kies dan voor één van de aanvullende dekkingen van HEMA bij een opstalverzekering afsluiten: appartement plus (een volledige garantie tegen onderverzekering wanneer de opstalverzekering is afgesloten door een Vereniging van Eigenaren) of glas (deze optie verzekert glas, kunststof koepels en vensters).

stap 3:

Na het samenstellen van jouw verzekering op maat is het tijd om je persoonlijke gegevens in te vullen. Ben je nieuw bij HEMA? Maak dan een account aan via de website. Nadat jouw account geactiveerd is kun je je verzekeringszaken in het vervolg eenvoudig online regelen. Heb je al een schadeverzekering? Log dan in. Wij berekenen direct je premie en hoeveel stapelkorting je ontvangt!

stap 4:

We zetten alle gegevens voor je in een handig overzicht? Klopt alles en heb je de verzekering gevonden die past bij jou en jouw huis? Klik dan op akkoord en activeer je nieuwe account.

ontvang 10% korting met een Homies Alarm

opstalverzekering afsluiten: nooit onderverzekerd

Een opstalverzekering afsluiten bij HEMA betekent dat je jezelf nooit meer hoeft af te vragen of je onderverzekerd bent. Onze verzekering groeit namelijk met jou en je thuis mee. Binnen vijf minuten sluit je online de verzekering af die bij jou en je huis past. Nu en in de toekomst. Krijg je te maken met schade aan je woning? Dan staan wij direct voor je klaar. Meld de schade simpelweg via onze website en wij doen de rest!

jouw voordeel bij HEMA

  • scherpe premie
  • allrisk verzekerd
  • garantie tegen onderverzekering
  • eenvoudig online af te sluiten

overstaphulp

Wil je overstappen naar de woonverzekering van HEMA? Klik dan hier om gebruik te maken van onze overstaphulp.

ga naar de overstaphulp